raz_dwa_trzy
Fanka BB :)
Też się zastanawiałam nad hybrydą, ale widziałam ,że mama ginekolog robi , to chyba można
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz kazał, więc łykam kwas foliowy 5mg taki na receptę i Femibion Natal 1Jakie bierzecie witaminy ? Ja poza wolno uwalniającym się kwasem foliowym i multiwitaminą ogólną nic. Do lekarza się nie wybiorę przed 6/7 tygodniem. Myślę, żeby dodać jeszcze DHA. Co o tym myślicie ?
Widzisz super bardzo się cieszę i proszę Cię, zrezygnuj z wizyt u tej kobietyDziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Cudnie, i widzisz jak pięknie, jest kropeczka, beta rośnie, jejku jak się ucieszyłam Kochana, my tu wszystkie przesyłamy Ci same pozytywne fluidy,a Ty wiesz, w kupie siła,Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Ja biore Femibion 1, acidum folicum I wit pp 50, ale te witaminy bralam jeszcze przed ciaza, co ktorys dzien magnez z wit b6 lykamJakie bierzecie witaminy ? Ja poza wolno uwalniającym się kwasem foliowym i multiwitaminą ogólną nic. Do lekarza się nie wybiorę przed 6/7 tygodniem. Myślę, żeby dodać jeszcze DHA. Co o tym myślicie ?
Ja biorę foliany, kwasy omega 3 (DHA i EPA) i BCAA, a dodatkowo metformax 500x2 i duphaston 3x1 , dorzucilam tylko dupka po pozytywnym teście, a resztę witamin brałam też wcześniej i lekarz kazał nic nie odstawiać.Jakie bierzecie witaminy ? Ja poza wolno uwalniającym się kwasem foliowym i multiwitaminą ogólną nic. Do lekarza się nie wybiorę przed 6/7 tygodniem. Myślę, żeby dodać jeszcze DHA. Co o tym myślicie ?
Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to[emoji173]️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Widzisz!!! Ale super!! Jesteś pod opieką, w szpitalu, niech teraz walczą. A Ty weź jakąś książkę, gazetę i się zrelaksuj a fasolka niech sobie tam pomalutku domek urządza ,bez pośpiechuDziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to[emoji173]️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek