reklama
gaya11
Fanka BB :)
Ja cała poprzednią ciążę miałam hybrydy nawet rodzić pojechałam w różowych pazurkach także spokojnieCześć Dziewczyny.
Ile dobrych i tych mniej dobrych wiadomości.
Gratuluję wszystkim, które zobaczyły bijące serduszka. Cieszę się bardzo i trzyma kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj. Życzę pięknych serduszek na USG ja kolejną wizytę mam dopiero 10.07, a to jeszcze tyyyyyyyle czasu
@IrenaX , @Baffi26 tak bardzo mi przykro. Przytulam mocno ... ale dziewczyny mogę mieć rację, jeszcze nic nie jest przesądzone. Bafi idź koniecznie do innego lekarza, albo na IP, powiedz, że źle sie czujes, cokolwiek. Irenka, trzymam mocno kciuki, żeby Twoje maleństwo zaskoczyło wszystkich i się dzisiaj pokazało.
Dziewczyny, tak z innej beczki? Niby już o tym przeczytałam masę stron ale mam wątpliwości. Co myślicie o hybrydzie w ciąży?
Semifreddo
Aktywna w BB
Nie wiem jak u was ale w Poznaniu od zeszłego piątku jest szaro-buro jakby była jesień.Prawie-Mąż ( dopiero za miesiąc będzie mężem) w delegacji do czwartku, w domu cicho...mam jakiś melancholijny nastrój dzisiaj. Nawet kawy się napić nie można (a może jednak można ?
gaya11
Ja bym mogła kawę wiadrami pić, na mnie działa jak woda hahha. A tak poważnie, dwie obowiązkowo są , w poprzednich ciążach t5ez piłam i ok.Nie popadajmy w paranojęNie wiem jak u was ale w Poznaniu od zeszłego piątku jest szaro-buro jakby była jesień.Prawie-Mąż ( dopiero za miesiąc będzie mężem) w delegacji do czwartku, w domu cicho...mam jakiś melancholijny nastrój dzisiaj. Nawet kawy się napić nie można (a może jednak można ?
Nie wiem jak u was ale w Poznaniu od zeszłego piątku jest szaro-buro jakby była jesień.Prawie-Mąż ( dopiero za miesiąc będzie mężem) w delegacji do czwartku, w domu cicho...mam jakiś melancholijny nastrój dzisiaj. Nawet kawy się napić nie można (a może jednak można ?
Ja mieszkam pomiędzy Łodzią a Warszawa szaro buro ponuro ;( tylko patrzę w tv nic się nie chce. Kawę można słaba ja osobiście nie mam ochoty to jej nie pije tak bym się napiła. Dziewczyny myślałam ze do 8 tyg to ten najgorszy okres ciąży ze może się zarodek zatrzymać okazuje się ze nie... byłam już spokojna bo 8 tydz za mną... kolejna wizyte mam we wtorek i sama już mam nerwy co zobaczymy.
karolina921
Ja wczoraj robiłam. Lekarz mówił że nie ma przeciwskazanCześć Dziewczyny.
Ile dobrych i tych mniej dobrych wiadomości.
Gratuluję wszystkim, które zobaczyły bijące serduszka. Cieszę się bardzo i trzyma kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj. Życzę pięknych serduszek na USG ja kolejną wizytę mam dopiero 10.07, a to jeszcze tyyyyyyyle czasu
@IrenaX , @Baffi26 tak bardzo mi przykro. Przytulam mocno ... ale dziewczyny mogę mieć rację, jeszcze nic nie jest przesądzone. Bafi idź koniecznie do innego lekarza, albo na IP, powiedz, że źle sie czujes, cokolwiek. Irenka, trzymam mocno kciuki, żeby Twoje maleństwo zaskoczyło wszystkich i się dzisiaj pokazało.
Dziewczyny, tak z innej beczki? Niby już o tym przeczytałam masę stron ale mam wątpliwości. Co myślicie o hybrydzie w ciąży?
ForgetMeeNot
Dzięki Dziewczyny w takim razie robię dziś, bo już ponad 3 tygodnie mam i raz, że są już za długie, a dwa, że nieestetycznie wygląda.
Odnośnie pogody u mnie też szaro, buro i ponuro. Dzisiaj mam jeszcze wolne, jutro do pracy- a tak mi się nie chceee....
Ja 1 kawę, czasem max 2 piję. W małych ilościach można, pod warunkiem, że w międzyczasie nie pijesz dużych ilości herbaty.Nie wiem jak u was ale w Poznaniu od zeszłego piątku jest szaro-buro jakby była jesień.Prawie-Mąż ( dopiero za miesiąc będzie mężem) w delegacji do czwartku, w domu cicho...mam jakiś melancholijny nastrój dzisiaj. Nawet kawy się napić nie można (a może jednak można ?
Odnośnie pogody u mnie też szaro, buro i ponuro. Dzisiaj mam jeszcze wolne, jutro do pracy- a tak mi się nie chceee....
Justyna_maj2017
Co do kawy to ja teraz nie mogę pić, bo nawet po takiej słabej nocą łapią mnie okropne skurcze w lydkach. Jak nie pije to mam spokój. Posilkuje się zbożowa
KasiaKaty
@Lilli1234 ciaza to poczatek macierzynstwa, juz zawsze sie bedziemy martwic o nasze dzieciaki, w kazdym tygodniu ciazy moze sie cos wydarzyc...czy serduszko bic przestanie, czy potem przedwczesny porod, potem przy porodzie, potem pierwsze tygodnie, potem dalsze zamartwiania...ale takie rzeczy dzieja sie bardzo rzadko I zamiast sie stresowac obejrzyj sobie jakas dobra komedieJa mieszkam pomiędzy Łodzią a Warszawa szaro buro ponuro ;( tylko patrzę w tv nic się nie chce. Kawę można słaba ja osobiście nie mam ochoty to jej nie pije tak bym się napiła. Dziewczyny myślałam ze do 8 tyg to ten najgorszy okres ciąży ze może się zarodek zatrzymać okazuje się ze nie... byłam już spokojna bo 8 tydz za mną... kolejna wizyte mam we wtorek i sama już mam nerwy co zobaczymy.
Dziewczyny ja juz od lat robie co 3 tyg akryle, I z tego co slyszalam nie ma zadnych przeciwskazan, czasem sie slyszy, ze niewskazane w pierwszym trymestrze, ale to dlatego ze mamie sie moze niedobrze od zapachow zrobic, tak samo z farbowaniem wlosow, dzisiejsze farby sa bezpieczne, ale hormony szaleja I nie wiadomo czy kolor wyjdzie taki jaki chcemy
Ja dzisiaj mam wizyte w klinice endykronologicznej, do tego czasu lenie sie w domu
reklama
raz_dwa_trzy
Dzień dobry
Ja kawę z rana musiałam wypić zawsze. A od jakies 1,5 tyg temu przypomniałam sobie pewnego dnia wieczorem,że nie wypiłam kawy tego dnia. Na drugi dzień chciałam sobie zrobić ta kawę, ale stwierdziłam,że wcale nie mam ochoty na nią i tak już 1,5 tyg nie piję kawy. Zawsze się zastanawiałam na czym polega odrzucenie od kawy na początku ciąży.juz wiem )
Ja kawę z rana musiałam wypić zawsze. A od jakies 1,5 tyg temu przypomniałam sobie pewnego dnia wieczorem,że nie wypiłam kawy tego dnia. Na drugi dzień chciałam sobie zrobić ta kawę, ale stwierdziłam,że wcale nie mam ochoty na nią i tak już 1,5 tyg nie piję kawy. Zawsze się zastanawiałam na czym polega odrzucenie od kawy na początku ciąży.juz wiem )