reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
Jakie bierzecie witaminy ? Ja poza wolno uwalniającym się kwasem foliowym i multiwitaminą ogólną nic. Do lekarza się nie wybiorę przed 6/7 tygodniem. Myślę, żeby dodać jeszcze DHA. Co o tym myślicie ?

Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to❤️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek

Jakie bierzecie witaminy ? Ja poza wolno uwalniającym się kwasem foliowym i multiwitaminą ogólną nic. Do lekarza się nie wybiorę przed 6/7 tygodniem. Myślę, żeby dodać jeszcze DHA. Co o tym myślicie ?
Mi lekarz kazał, więc łykam kwas foliowy 5mg taki na receptę i Femibion Natal 1

Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to❤️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Widzisz:) super :) bardzo się cieszę i proszę Cię, zrezygnuj z wizyt u tej kobiety

Cudnie, i widzisz jak pięknie, jest kropeczka, beta rośnie, jejku jak się ucieszyłam :) Kochana, my tu wszystkie przesyłamy Ci same pozytywne fluidy,a Ty wiesz, w kupie siła, ;)

Ja biore Femibion 1, acidum folicum I wit pp 50, ale te witaminy bralam jeszcze przed ciaza, co ktorys dzien magnez z wit b6 lykam

@IrenaX super wiadomosci!!!

Ja biorę foliany, kwasy omega 3 (DHA i EPA) i BCAA, a dodatkowo metformax 500x2 i duphaston 3x1 , dorzucilam tylko dupka po pozytywnym teście, a resztę witamin brałam też wcześniej i lekarz kazał nic nie odstawiać.

Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to[emoji173]️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek

Cieszę się ze wszystko ok. Jakoś od początku wierzyłam w to ze będzie ok ze za wczesna ciąża. Mi dopiero kropeczek znalazł w 6 tyg.

Dziewczyny z tego co lekarz powiedział beta rosnie, widział taka malutka kropeczke, której nie widział wczoraj (w jamie macicy) i mówi ze jak jutro się powiększy to znaczy ze to bd to[emoji173]️ Jejuuuu, tak bym chciała I tego mi życzy by to był tem babelek
Widzisz!!! :) Ale super!! Jesteś pod opieką, w szpitalu, niech teraz walczą. A Ty weź jakąś książkę, gazetę i się zrelaksuj :) a fasolka niech sobie tam pomalutku domek urządza ,bez pośpiechu :)

reklama
Bafi dopiero doczytalam. Mam nadzieje, ze lekarz sie pomylil i wszystkie tu dotrwamy szczesliwie do konca. Sciskam mocno! Ja zaczynam panikowac, bo jeszcze nic nie widzialam i musze poczekac do nastepnej srody i wlasnie najbardziej obawiam sie uslyszec, ze cos sie zatrzymalo. Tak miala moja bratowa i kolezanka niestety u nich to sie potwierdzilo i stracily fasolki, ale tez slyszalam przypadki, ze lekarze sie pomylili i mam nadzieje, ze tak bedzie u Ciebie Bafi... Wszystkim zycze pomyslnych wizyt, bijacych serduszek i rosnacych zdrowo fasolek!

Do góry