reklama
martoosia04
Fanka BB :)
U mnie testy też w aptece nie takie drogie ok. 5-7 zł więc nie będę płakać
Miłego dnia dziewczyny. Jak najmniej dolegliwości. Trzymajcie się.
Miłego dnia dziewczyny. Jak najmniej dolegliwości. Trzymajcie się.
Fanka Kadry
Dzieki ciekawe ile mi dzisiaj wyjdzie. A dal Ci lekarz juz L4 czy chodzisz dalej do pracy? Ja akurat od piątku zaczynam urlopJasne,
u mnie wyglądało to tak, jeśli chodzi o betę:
10dpo - 27,77
13dpo - 163,50
15dpo - 444,80
Brzuch boli tak okresowo właśnie, teraz już mniej i nie ciągle i dfelikatniej jednak jak na @, ale tak jakby miała zaraz przyjść. Chociaż wczoraj tak się w pracy zdenerwowałam to brzuch w sekundę zaczął mnie dość mocno boleć, aż się przestraszyłam....
ForgetMeeNot
Dzieki ciekawe ile mi dzisiaj wyjdzie. A dal Ci lekarz juz L4 czy chodzisz dalej do pracy? Ja akurat od piątku zaczynam urlop
Super [emoji846] fajny czas na urlop [emoji846] nie, nie dał bo generalnie dobrze się czuje. Tem tydzień po złości mam zawalony. Spotkanie za spotkaniem. Dziś mam 4 i jeszcze chłopaka do wdrożenia do naszego oddziału zamiejscowego. Ehh. Tez lecę dziś i w piątek na betę za sugestia lekarza [emoji846]
Fanka Kadry
W takim razie dużo siły i cierpliwości na dzisiejszy dzieńSuper [emoji846] fajny czas na urlop [emoji846] nie, nie dał bo generalnie dobrze się czuje. Tem tydzień po złości mam zawalony. Spotkanie za spotkaniem. Dziś mam 4 i jeszcze chłopaka do wdrożenia do naszego oddziału zamiejscowego. Ehh. Tez lecę dziś i w piątek na betę za sugestia lekarza [emoji846]
martoosia04
A ja już od 6:00 w pracy. Byle do 15:30
Mierzyłam dziś temp. i 36,91 mam w środku. Czytałam, że w ciąży takie 37 stopni to norma, więc może może...
Mierzyłam dziś temp. i 36,91 mam w środku. Czytałam, że w ciąży takie 37 stopni to norma, więc może może...
Fanka Kadry
Ja też od 6 w pracy ale tak mi się nic nie chce,ze obijam się ile mogę jeszcze 2 dni i odpocznę ale marzę już o takim dluuuuugim wolnym
martoosia04
Ja też bym sobie odpoczęła. Za miesiąc mam urlop dopiero. Trzeba jakoś wytrzymać.
Hej. Dołączam się do Was. Jeszcze nie byłam u lekarza, ale robiłam tydzień temu testy i oba wyszły bardzo wyraźnie. U nas dramat,pierwsze USG w 18 TC,więc będę musiała wybrać się na prywatne USG w Polsce za miesiac. U nas to nr 3. I zapowiada się jak z pierwszym. Biust dwa rozmiary większy, pobolewanie brzucha i juz pierwsze mdłości. A poza tym mogłabym spać cały dzień
reklama
Hej. Dołączam się do Was. Jeszcze nie byłam u lekarza, ale robiłam tydzień temu testy i oba wyszły bardzo wyraźnie. U nas dramat,pierwsze USG w 18 TC,więc będę musiała wybrać się na prywatne USG w Polsce za miesiac. U nas to nr 3. I zapowiada się jak z pierwszym. Biust dwa rozmiary większy, pobolewanie brzucha i juz pierwsze mdłości. A poza tym mogłabym spać cały dzień
18 tydzień!! A ja myślałam, ze 12 u nas to tragedia gdzie mieszkacie?