Ja tez mam 29 lat i ostatnia miesiączka 11.05 ;-)I też mam 29 lat i ostatni okres miałam 12.05 to chyba idziemy łeb w łeb
reklama
Trzymam kciuki :-)Haha mam dokładnie to samo albo jak kaszle to tak delikatnie i też jutro idę N pierwsza wizytę o 16
Fanka Kadry
Fanka BB :)
Piękna beta ! Ciekawe ile ja będę miała,bo ostatnia była 44 to malutki mam nadzieję,ze urosła ładnieMam wynik bety 5815 , dziś 22dpo
Wrzucialam w kalkulator bety i wyszło coś takiego : średni dwudniowy przyrost to 930 mlU czyli 109,5%
martoosia04
Cześć dziewczyny [emoji173]️ Gratuluję wszystkim nowym lutówkom.
Klauduśka23
Cześć kochane dziewczyny :* czy mogę do was dołączyć?
Jasne, witaj [emoji3]
Ja dziś byłam na becie, czekam na wyniki, ale jak chce zalogować się na stronę diagnostyki za pomocą nr zlecenia wyskakuje informacja o niepoprawnym numerze zlecenia lub daty urodzenia :/ nie wiem co jest, wszystko wpisuje poprawnie :/
Fanka Kadry
Ja też już po badaniu i wyniki pewnie za 3 godzinki będą rękę mam jak narkomanka,bo mi siniaki wyszły po pobraniach
ForgetMeeNot
Jasne, witaj [emoji3]
Ja dziś byłam na becie, czekam na wyniki, ale jak chce zalogować się na stronę diagnostyki za pomocą nr zlecenia wyskakuje informacja o niepoprawnym numerze zlecenia lub daty urodzenia :/ nie wiem co jest, wszystko wpisuje poprawnie :/
Zadzwoń do nich. Bez problemu Ci powiedzą. Tez robie przez diagnostykę i dzisiaj przed 13 miałam już wynik. Jakos mega szybko
reklama
martoosia04
Uff, koniec pracy na dziś.
Witam kolejną lutówkę. Na kiedy wychodzi ci termin?
Witam kolejną lutówkę. Na kiedy wychodzi ci termin?