jagoda87
Fanka BB :)
18 tydzień!! A ja myślałam, ze 12 u nas to tragedia gdzie mieszkacie?
To widzę ze u mnie nie jest jeszcze tak źle bo u nas 8/9tc pierwsza wizyta u położnej i USG.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
18 tydzień!! A ja myślałam, ze 12 u nas to tragedia gdzie mieszkacie?
Cześć Malwina Gratulacje!Hej witam się w lutowym terminem 01.02. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i zarodek ma 6,6 m i biło juz serduszko Mieszkam pod Trójmiastem , mamy córkę która w styczniu skonczyła 8 lat.
Dzisiaj 6t 5d
Hej witam się w lutowym terminem 01.02. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i zarodek ma 6,6 m i biło juz serduszko Mieszkam pod Trójmiastem , mamy córkę która w styczniu skonczyła 8 lat.
Dzisiaj 6t 5d
Witamy, gratulujemy i trzymamy kciuki :-)Hej witam się w lutowym terminem 01.02. Wczoraj byłam na pierwszej wizycie i zarodek ma 6,6 m i biło juz serduszko Mieszkam pod Trójmiastem , mamy córkę która w styczniu skonczyła 8 lat.
Dzisiaj 6t 5d
Haha mam dokładnie to samo albo jak kaszle to tak delikatnie i też jutro idę N pierwsza wizytę o 16Kobietki chyba wpadam w paranoje. Jutro popołudniu mam pierwsza wizytę u ginekologa. Jak kicham to odruchowo trzymam się za brzuch aby "nie wypadło" . Trzymajcie kciuki - mam nadzieje że jutro usłyszę dobre wieści.