reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
reklama
@carmelek9 @Gabrysia95 ale mnie dziewczyny pocieszylyscie [emoji173] dziękuję. Już zaczęłam sobie wkręcać,że może źle się usadowiła fasolka, tam gdzie nie trzeba... Ale nie zgadzałoby się strona, po owulacja była z drugiej. No ale nic poza tym się nie dzieje, więc chyba serio to dobry objaw :)
Ja już przestałam zwracać na to uwagę, bo mnie co chwilę kuje, czasem rwie, czasem po prostu delikatnie boli ;)

Super wieści [emoji4] niech maluszek dalej sobie rośnie [emoji3]Mnie też w jajnikach ciągnie. Ale lekarz mówił, że należy w ciąży się przejmować skurczami lub ewentualnie promeniującym bólem plus plamienia, krwawienie itd. A reszta to rosnąca macica [emoji4] myślę, że możesz być spokojna.
Ja dziś cały dzień praktycznie na działeczce. Zosia szczęśliwa bo mama w domu. Wyprzytulałyśmy się za wszystkie czasy i mała narazie ładnie spokojnie śpi u siebie w łóżeczku. Rano jeszcze plamiłam na brązowo. Ale teraz czyściutko. Na jutro burze zapowiadają gwałtowne. A ja sie panicznie boję [emoji16] plus tego taki, że chociaż w końcu zrobi się chłodniej. Spokojnej nocy i samych pomyślnych wieści jutro [emoji4]
Ale przy plamieniach nic cię nie boli? Wszystko ok? Martwię się o Ciebie

Ale przy plamieniach nic cię nie boli? Wszystko ok? Martwię się o Ciebie
Nic mnie nie boli [emoji4] i według lekarza ciąża rozwija się jak na ten etap prawidłowo. A to budzenie jest z niewiadomo czego. Mam leki. Wszystko biorę jak kazał. I odpoczywam bo dostałam l4 na tydzień. Jutro za to będę szła powtórzyć jeszcze raz progesteron i betę. Ginekolog niby kazał mi dopiero wszystko zrobić w poniedziałek bym miała na wtorek na wizytę. Ale będę spokojniejsza jak zobaczę sama dla siebie czy jest ok.

Witam dziewczyny!❤️ Chyba czas dołączyć do Was❤️ Mam nadzieje, ze wszyściutko będzie szło po mojej myśli i się świetnie rozwijało ❤️✊ U mnie jeszcze nic nie widać na usg, ale jestem dobrej nadziei, beta jak narazie ładnie przyrasta wiec jestem dobrej myśli ❤️ W piątek powtórzę

Aa codziennie tu zaglądałam czy jest już nasz wątek i nagle 99 stron:szok: nie nadrobie przy moim brzdącu.
Ja byłam u gina we wtorek ale Pani jeszcze pęcherzyka nie widziała. Powiedziala ze cos tam zaczyna sie pojawiać i raczej w macicy ale za minimu 7 dni mam przyjść :-( :(

reklama
Witam wszystkie mamy, ja czuję się trochę jak na księżycu, pierwsza córkę rodziłam poza Polską 8 lat temu a teraz na 10 rocznice ślubu dwie kreseczki sobie zafundowaliśmy. Szukam mam z Mińska Mazowieckiego, mieszkamy tu od niedawna i chyba tu przyjdzie mi rodzic. Pozdrawiam serdecznie.

Do góry