reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
c55fdqk3carop5rh.png
Hmm Twoj suwaczek widzę. Jak ktoś przegląda na kompie to niech da znać czy widać mój;)

reklama
A tak poza tym to objawów praktycznie w ogóle, troszke brzuszek na dole pobolewa, mam nadzieje ze to rozciąganie macicy :p piersi miękkie, ale bolące po bokach, No i chyba węch bardziej wrazliwy :) ale nie mam odtrącen od zapachów, po prostu czuje wyrazniej, co do apetytu to chyba troszke mniejszy niż przed ciąża ;-) ;) jeszcze do mnie nie dociera, ze to ciąża, bo nie chce zapeszać i się cieszyć za szybko, póki co te 3 miesiące jestem ostrożna i sceptycznie nastawiona :rolleyes: bez euforii jeszcze :sorry2:

A tak poza tym to objawów praktycznie w ogóle, troszke brzuszek na dole pobolewa, mam nadzieje ze to rozciąganie macicy :p piersi miękkie, ale bolące po bokach, No i chyba węch bardziej wrazliwy :) ale nie mam odtrącen od zapachów, po prostu czuje wyrazniej, co do apetytu to chyba troszke mniejszy niż przed ciąża ;-) ;) jeszcze do mnie nie dociera, ze to ciąża, bo nie chce zapeszać i się cieszyć za szybko, póki co te 3 miesiące jestem ostrożna i sceptycznie nastawiona :rolleyes: bez euforii jeszcze :sorry2:
Noo IrenkA doczekalam się ! Jesteś :* rozgosc się :) ja dzisiaj idę na wizytę o 15:30 zobaczymy co tam u maluszka :)

Fajnie, że jest nas już tyle, witam nowe mamy :)

Ta alergia jest nie do zniesienia... W domu męczy, na zewnątrz jeszcze bardziej, nigdzie się nie mogę przed nią schować, a nic brać też nie mogę :(

Witam nowe mamusie i gratuluję [emoji4] niech wasze fasolki spokojnie rosną [emoji64]
Ja dziś byłam tak dla siebie zrobić progesteron i powtórzyć betę [emoji3] normalnie to już jakieś uzależnienie. Ale przez to plamienie mam schizy, że pewnie już nie rośnie jak trzeba [emoji51] gorąco jak diabli, a to dopiero 9 rano. Co do objawów to ja nie mam nadal żadnych. Jedyne bezsenność, skurcze łydek już w tej chwili dużo mniejsze i szczypią mnie brodawki i sutki. Zabieram zaraz Zosię i idziemy na rynek po kalafior i kefir bo dziś na obiad robię młode ziemniaczki, jajo sadzone i kalafiora [emoji7]miłego dnia!
Trzymam kciuki za wasze wizyty [emoji110]

reklama
Migotka1 Ninka86 trzymam kciuki za wizyty i oczekuje samych dobrych wieści :)

Jajniki mnie rwą ale macica się rozciąga więc to normalne i piersi mnie tak bolą że najchętniej trzymała bym w zamrażalniku :D

Mam ochotę na jajka i ziemniaki z cebulą i śmietaną :) a was nie biorą takie smaki?

Co jem ? Duuuzo owoców warzyw nie wchodzi mi jedynie mięso. Owoce to moje główne posiłki ;)

Do góry