Justyna5789
Fanka BB :)
Hmm Twoj suwaczek widzę. Jak ktoś przegląda na kompie to niech da znać czy widać mój
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm Twoj suwaczek widzę. Jak ktoś przegląda na kompie to niech da znać czy widać mój
Noo IrenkA doczekalam się ! Jesteś :* rozgosc się ja dzisiaj idę na wizytę o 15:30 zobaczymy co tam u maluszkaA tak poza tym to objawów praktycznie w ogóle, troszke brzuszek na dole pobolewa, mam nadzieje ze to rozciąganie macicy piersi miękkie, ale bolące po bokach, No i chyba węch bardziej wrazliwy ale nie mam odtrącen od zapachów, po prostu czuje wyrazniej, co do apetytu to chyba troszke mniejszy niż przed ciąża jeszcze do mnie nie dociera, ze to ciąża, bo nie chce zapeszać i się cieszyć za szybko, póki co te 3 miesiące jestem ostrożna i sceptycznie nastawiona bez euforii jeszcze
Cudownie Ja jeszcze muszę trochę poczekać ale najważniejsze by wszystko szło w dobrym kierunku Jutro jeszcze betaNoo IrenkA doczekalam się ! Jesteś :* rozgosc się ja dzisiaj idę na wizytę o 15:30 zobaczymy co tam u maluszka
Też jutro robię beteCudownie Ja jeszcze muszę trochę poczekać ale najważniejsze by wszystko szło w dobrym kierunku Jutro jeszcze beta
W którym tygodniu jestes? Jak u Ciebie wyglądały przyrosty? U mnie 37 dcTeż jutro robię bete
Migotka1 Ninka86 trzymam kciuki za wizyty i oczekuje samych dobrych wieści
Jajniki mnie rwą ale macica się rozciąga więc to normalne i piersi mnie tak bolą że najchętniej trzymała bym w zamrażalniku
Mam ochotę na jajka i ziemniaki z cebulą i śmietaną a was nie biorą takie smaki?