reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
c55fdqk3carop5rh.png
Hmm Twoj suwaczek widzę. Jak ktoś przegląda na kompie to niech da znać czy widać mój;)

reklama
A tak poza tym to objawów praktycznie w ogóle, troszke brzuszek na dole pobolewa, mam nadzieje ze to rozciąganie macicy :p piersi miękkie, ale bolące po bokach, No i chyba węch bardziej wrazliwy :) ale nie mam odtrącen od zapachów, po prostu czuje wyrazniej, co do apetytu to chyba troszke mniejszy niż przed ciąża ;-) ;) jeszcze do mnie nie dociera, ze to ciąża, bo nie chce zapeszać i się cieszyć za szybko, póki co te 3 miesiące jestem ostrożna i sceptycznie nastawiona :rolleyes: bez euforii jeszcze :sorry2:

A tak poza tym to objawów praktycznie w ogóle, troszke brzuszek na dole pobolewa, mam nadzieje ze to rozciąganie macicy :p piersi miękkie, ale bolące po bokach, No i chyba węch bardziej wrazliwy :) ale nie mam odtrącen od zapachów, po prostu czuje wyrazniej, co do apetytu to chyba troszke mniejszy niż przed ciąża ;-) ;) jeszcze do mnie nie dociera, ze to ciąża, bo nie chce zapeszać i się cieszyć za szybko, póki co te 3 miesiące jestem ostrożna i sceptycznie nastawiona :rolleyes: bez euforii jeszcze :sorry2:
Noo IrenkA doczekalam się ! Jesteś :* rozgosc się :) ja dzisiaj idę na wizytę o 15:30 zobaczymy co tam u maluszka :)

Fajnie, że jest nas już tyle, witam nowe mamy :)

Ta alergia jest nie do zniesienia... W domu męczy, na zewnątrz jeszcze bardziej, nigdzie się nie mogę przed nią schować, a nic brać też nie mogę :(

Witam nowe mamusie i gratuluję [emoji4] niech wasze fasolki spokojnie rosną [emoji64]
Ja dziś byłam tak dla siebie zrobić progesteron i powtórzyć betę [emoji3] normalnie to już jakieś uzależnienie. Ale przez to plamienie mam schizy, że pewnie już nie rośnie jak trzeba [emoji51] gorąco jak diabli, a to dopiero 9 rano. Co do objawów to ja nie mam nadal żadnych. Jedyne bezsenność, skurcze łydek już w tej chwili dużo mniejsze i szczypią mnie brodawki i sutki. Zabieram zaraz Zosię i idziemy na rynek po kalafior i kefir bo dziś na obiad robię młode ziemniaczki, jajo sadzone i kalafiora [emoji7]miłego dnia!
Trzymam kciuki za wasze wizyty [emoji110]

reklama
Migotka1 Ninka86 trzymam kciuki za wizyty i oczekuje samych dobrych wieści :)

Jajniki mnie rwą ale macica się rozciąga więc to normalne i piersi mnie tak bolą że najchętniej trzymała bym w zamrażalniku :D

Mam ochotę na jajka i ziemniaki z cebulą i śmietaną :) a was nie biorą takie smaki?

Co jem ? Duuuzo owoców warzyw nie wchodzi mi jedynie mięso. Owoce to moje główne posiłki ;)

Do góry