reklama
Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Wg ostatniej miesiączki dzisiaj 6+0, a wg usg wyszło 5+6 mała fasolka mierzy całe 2 mm ginekolog widziała serduszko, ale niestety tętna nie udało się zmierzyć. Dostałam zestaw badań do zrobienia i za 2 tygodnie mam przyjść
Gabrysia95
Zaangażowana w BB
Jejku super!Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Wg ostatniej miesiączki dzisiaj 6+0, a wg usg wyszło 5+6 mała fasolka mierzy całe 2 mm ginekolog widziała serduszko, ale niestety tętna nie udało się zmierzyć. Dostałam zestaw badań do zrobienia i za 2 tygodnie mam przyjść
Niech sobie spokojnie rośnie
Justyna_maj2017
Dziękuję następna wizytę mam 02.07 [emoji3]
Dziękuję następna wizytę mam 02.07 [emoji3]
Ja dzień po tobie czyli 3 mam wizyte i to będzie 10 tydz
Caitlyn
Ty już dokładnie przygotowana jesteś ja jeszcze nie mam żadnej listy, żadnego planu. Po prostu chyba się boje przed 3 miesiącem coś planować. Narazie odkładam to na później.
Akurat to nie ucieknie a czasu w pracy mam tyle że każdej z was mogłabym plan napisać
Ja się chyba do Opola wybiorę, godzina drogi ale trudno, jakoś strzelec opolskich się boje. Nie wiem czemu.. po prostu.
Mój to powtarza mi jedno w kółko: narazie nic nie kupujemy i tego się trzymamy
No nie, z kupowaniem rzeczy to ja się też śpieszyć nie będę. Mam dużo rzeczy po Mikołaju. Przy nim to byłam.już w 7 mc przygotowana na 100% i miałam spakowaną torbę do porpdu, teraz się nie będę śpieszyć. Po prostu tak nagle mnie natchnęło na napisanie planu porodu z głowy. A listę wyprawkową tak jak mówię starą znalazłam z czasów ciąży z Mikim.
To jak będziesz rodzić w Opolu to może na siebie trafimy No mi wypada wg kalkulatora 17-22 luty, ciężko określić który kalkulator się nie myli. Ale ja obstawiam 19 luty (równy 40 tc) mój Miki się tak urodził). Ale jeśli tak jak piszesz wypada Ci na 14 luty to pewnie się miniemy
A ja mam urodziny 2 lipca
ForgetMeeNot
Byłam dzisiaj na pierwszej wizycie. Wg ostatniej miesiączki dzisiaj 6+0, a wg usg wyszło 5+6 mała fasolka mierzy całe 2 mm ginekolog widziała serduszko, ale niestety tętna nie udało się zmierzyć. Dostałam zestaw badań do zrobienia i za 2 tygodnie mam przyjść
Super [emoji4][emoji173]️ rewelacyjne wieści. Ja po wczorajszej wizycie mam identyczne zalecenia [emoji846]
raz_dwa_trzy
Dziewczyny, czy Was też po całym dniu rwa jajniki? Ja czuję raz lewy raz prawy, przy czym znacznie częściej prawy. Czasem ciągnie mnie tak,że aż na nogę promieniuje. Nie wiem czy to okej oczywiście zaczęłam sobie wkręcać... Dodam tylko,że owulacja była na 100% z lewego jajnika, bo miałam monitoring.
reklama
Caitlyn
Dziewczyny, czy Was też po całym dniu rwa jajniki? Ja czuję raz lewy raz prawy, przy czym znacznie częściej prawy. Czasem ciągnie mnie tak,że aż na nogę promieniuje. Nie wiem czy to okej oczywiście zaczęłam sobie wkręcać... Dodam tylko,że owulacja była na 100% z lewego jajnika, bo miałam monitoring.
Mnie dla odmiany kłuje często w prawym jajniku, ale u mnie to zapewne torbiele się odzywają. Dlatego obstawiam, że też owulacja była z lewego jajnika, skoro prawy "chory". Pewnie nic groźnego
Sprawdziłam tą metodę wg ułożenia na usg i się zgadza przy mojej ciąży z Mikim. Ale na usg w 9 tc. Bo w 6 tc ledwo było widać pęcherzyk i wyglądało jakby się z prawej strony ułożyło.