reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

lutowe mamy 2019

na kiedy termin??

• Wszystkich głosujących
    101
Witamy Joanna Cherry :)

Migotga, Ninka, samych dobrych wieści na wizytach!
Ja tez ok. 12tej dziś poproszę kciuki...lekki stresik już jest, ale będzie wszystko super! :)

reklama
Migotka1 Ninka86 trzymam kciuki za wizyty i oczekuje samych dobrych wieści :)

Jajniki mnie rwą ale macica się rozciąga więc to normalne i piersi mnie tak bolą że najchętniej trzymała bym w zamrażalniku :D

Mam ochotę na jajka i ziemniaki z cebulą i śmietaną :) a was nie biorą takie smaki?

Wszystkim mamusiom dzisiaj wizytującym wysyłam mnóstwo pozytywnych fluidów i trzymam mocno kciuki!!

Mnie też bolą jajniki, szczególnie lewy, a piersi są jak kamienie i bolą przy najmniejszym ruchu. Powiększyły już sie znacząco i zaczynaja pojawiać sie żyły.

Co do smaków to ja ciagle jadłabym lody [emoji23] muszę sie naprawdę powstrzymywać, bo nie mam zamiaru być kwadratowa jak z Szymkiem ;)

Miłego dnia, ja lecę do pracy sie szykować :)

Dziewczyny tez tak macie, ze ciężko Wam jest się rano obudzić ??:p ja się przebudziłam dzisiaj o 5, tak mnie głód zżerał, musiałam zjeść banana i dalej poszłam spac :p No i wstałam przed 8 :rolleyes2:

c55fdqk3carop5rh.png

Sprawdzam suwaczek:D
Edit nie działa:(
Kurcze a w sygnaturze w ustawieniach go widac, dlaczego tutaj nie?
Ja Was podglądam z komórki to tutaj w ogóle nie widzę suwaczków, ale przeglądajac z przeglądarki komputerowej już je widać. Jeśli przeglądasz jak ja z komórki to masz już odpowiedź :)

Ja się dopiero będę jutro umawiać na wizytę, ale mam o tyle fajną przychodnię, że dzwonię i umawiam się od razu na następny dzień i mam miejsce. Ale się nie będę umawiać na poniedziałek, a na wtorek, także ja wizytuję 26.06 :)

Dziś mija tydzień od mojej pierwszej wizyty i usg, gdzie nic jeszcze nie było widać. Ciekawe czy dzisiaj już coś byłoby widać.

reklama
Irenka 29 lat, to moja pierwsza upragniona ciąża, o która staraliśmy się rok i 7mcy. Ostatni @ 16.05,
beta z 14.06. - 22,6ml,
18.06 - 77 ml
20.06 - 201 ml. W piątek powtórzę jeszcze raz. Martwi mnie tylko poziom progesteronu, ponieważ nie był wysoki 8,2 po 4 dniach spadek do 5,8. Lekarz powiedział ze mam się nie przejmować progesteronem, bo tego się nie powinno sprawdzać w ciąży:/ ale dla mnie jest to wątpliwe :eek: biore dupka 3x1. Mam nadzieje ze mnie podbuduje. Byłam bardzo wcześnie na usg ponieważ testy pozytywne 11.06 dzień przed @, 13.06 miałam plamienie jednodniowe a było to w terminie miesiączki. Oczywiście było za wcześnie, by cokolwiek stwierdzić. Jednak moja gin nie dała mi szans:( załamała mnie ;(
Wczoraj 20.06 byłam u innego gin, mężczyzny (drogi ale podobno bardzo dobry lekarz) zrobił cytologię, usg, powiedział ze endometrium grube, szyjka nisko - tak jak być powinno, jajniki Ok. Kolejna wizyta u niego 4.07, oczywiście jeszcze nic nie było widać .
25.06 idę jeszcze dobrej starej gin na wizytę bo byłam umówiona wcześniej :p narazie tsk na dwa fronty, ale myśle ze pójdę do niej ostatni raz, ponieważ chce by moja ciąże prowadził tamten lekarz. Mam wielka wiarę ze wszystko będzie dobrze i ze rozwinie się prawidłowo ❤️✊✊ Oby były przyrosty to będzie dobrze ❤️❤️❤️

Do góry