@julia2s Kochana niestety 30 godzin nie będzie Ci sie należało na macierzyńskim
ale może znajdziesz gdzieś lokalne przedszkole blisko Was i na te 15 godzin wyślesz? Jak przedszkole jest w porządku to zgodzą sie na 3 dni po 5 godzin wiec będziesz wtedy miała trochę czasu dla siebie i maluszka. Pamietam jak byłam z Szymkiem w ciąży (zastałam zaraz po ślubie) i mieszkaliśmy ze znajomymi, wydaliśmy duuuzo na wesele i nie było kasy na wkład własny. Musieliśmy sprzedać mieszkanie w Polsce i przeprowadzałam sie w 8 miesiącu z gigantycznym brzuchem [emoji23] na meble nas za bardzo nie było stać wiec kupiliśmy tanie używane i jakoś sie wszystko super ułożyło! A na początku ciąży panikowałam jak my to wszystko ogarniemy. Zobaczysz będzie dobrze [emoji8]
@Atina1905 Jak pisałam wyżej jakieś wyjście z sytuacji zawsze sie znajdzie! Przykro mi bardzo, ze musisz takie komentarze słyszeć w ciąży. Tulę!
Ninka86 u mnie sie zaczą 8 tydzień i huśtawka nastrojów sie unormowała trochę. Początek był strasznie emocjonalny [emoji28]
@Katharina85 i
@KasiaKaty a suplementujecie magnez dziewczyny? Mi w poprzedniej ciąży życie uratował
@ForgetMeeNot o której dzisiaj wizyta? Cieszę sie, ze wyniki takie super!
Ja mam dzisiaj wizytę o 13.30 na usg i bardzo sie martwię. Miałam sen w nocy, ze ciąża se zatrzymała na 6 tygodniu
jednak pomino całego optymizmu trauma po poronieniu ostatnim daje o sobie znać....