reklama
KasiaKaty
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
Witam wszystkie mamusie, ktore dopiero co dołączyly
@EmiliaS tak moj Dominik w year one 6 lat skonczy w sierpniu takze ledwie sie zalapalismy
Ja mam tak, ze mam kilka dni mdlosci, potem kilka dni lepszych I tak w kółko, zreszta w pierwszym trymestrze te wszystkie objawy o niczym tak naprawde nie swiadcza, tzn nie da sie na ich podstawie albo ich braku stwierdzic jak sie ciaza rozwija, tylko usg
U nas bedzie dziewczynka Ania Emma
Zycze wszystkim milego dnia
Witam wszystkie mamusie, ktore dopiero co dołączyly
@EmiliaS tak moj Dominik w year one 6 lat skonczy w sierpniu takze ledwie sie zalapalismy
Ja mam tak, ze mam kilka dni mdlosci, potem kilka dni lepszych I tak w kółko, zreszta w pierwszym trymestrze te wszystkie objawy o niczym tak naprawde nie swiadcza, tzn nie da sie na ich podstawie albo ich braku stwierdzic jak sie ciaza rozwija, tylko usg
U nas bedzie dziewczynka Ania Emma
Zycze wszystkim milego dnia
KasiaKaty
ForgetMeeNot
Tak, mogę sobie odebrać w ciągu miesiąca wolny dzień na tygodniu za sobotę. Ma to swoje plusy ale jedynie wolna niedziele to trochę małoJutro tez pracujesz?? O nie, a masz za to jakis dzien wolny w tygodniu? I zdradz w takim razie imie dla dziewczyny
Jeśli chodzi o imię dla dziewczynki to nie jesteśmy zdecydowani ale podoba nam się Maja oraz Kaja
Mozesz sie tylko cieszyć ze nie masz mdlosci. Nic przyjemnego. Ja pierwsza ciąża super tylko jeden raz wieczorem mnie zmulilo a tak caly czas sie czulam jakbym w ciazy nie byla. Dopiero pod koniec zle sie czulam bo przytylam prawie 30 kg i bylo mi ciezko. Ale ogolnie super. Chodzilam tylko i mowilam ze jakie mdlosci, zle samopoczucie o co z tym chodzi :-) nie wierzylam ze mozna cos takiego miec....a tu prosze druga ciaza i wszystko inaczej. Od samego poczatku mdlosci od rana do nocy masakra jakas i caly czas sie utrzymuja i mam juz dosc. Takze ciesz sie z tego stanu niech trwa jak najdluzej.Kurczę czy któraś z Was nie ma mdłości tak jak ja? Bo wydaje mi się,że tylko ja nie mam. To znaczy ja mam wstręt do jedzenia co można podciągnąć lekko pod mdłości a co wcześniej było niespotykane,bo uwielbiam jeść Ja też modlę się żeby tylko było zdrowe ale jak bym musiała wybierać to chyba chciałabym chłopaka
ForgetMeeNot
Nie narzekaj Kochana ja nie miałam w ogóle mdłości, zaczęły mi się w ubiegłą niedzielę i mimo, że nie wymiotuję to wolałabym ich nie mieć. Wczoraj miałam spokój, ale dzisiaj ledwo do pracy wyszłam, teraz trochę lepiej, ale w środę np. mialam długą umowę w kancelarii i gdyby nie woda to chyba padłabym tam na miejscu...Kurczę czy któraś z Was nie ma mdłości tak jak ja? Bo wydaje mi się,że tylko ja nie mam. To znaczy ja mam wstręt do jedzenia co można podciągnąć lekko pod mdłości a co wcześniej było niespotykane,bo uwielbiam jeść Ja też modlę się żeby tylko było zdrowe ale jak bym musiała wybierać to chyba chciałabym chłopaka
Hej hej A ja mam taką senność że po 20 już śpię i wstaje o 7 i bym dalej spała.
Ja bym chciała drugą corcie. Zuzia jest najlepsza rzeczą jaką mi się w życiu przydarzyła. I ma bardzo chłopięce hobby jeździ na motorze
Co do imienia to Iga albo Jaś
Ja bym chciała drugą corcie. Zuzia jest najlepsza rzeczą jaką mi się w życiu przydarzyła. I ma bardzo chłopięce hobby jeździ na motorze
Co do imienia to Iga albo Jaś
Justyna_maj2017
Ale dziewczyny dużo piszecie
Witam wszystkie nowe ciężarówki
Mnie zaczęły od paru dni mdłości łapać po południu. Wczoraj trzymało mnie chyba że 3 godziny i bałam się zrobić jakikolwiek szybszy ruch, żeby nie zwymiotowac na szczęście samo przeszło.
Ja kompletnie nie mam pomysłu na imię dla chłopca. Dla dziewczynki podoba mi się Zosia, ale mężowi nie to pewnie będziemy jeszcze myśleć
Witam wszystkie nowe ciężarówki
Mnie zaczęły od paru dni mdłości łapać po południu. Wczoraj trzymało mnie chyba że 3 godziny i bałam się zrobić jakikolwiek szybszy ruch, żeby nie zwymiotowac na szczęście samo przeszło.
Ja kompletnie nie mam pomysłu na imię dla chłopca. Dla dziewczynki podoba mi się Zosia, ale mężowi nie to pewnie będziemy jeszcze myśleć
karolina921
@Fanka Kadry tak jak dziewczyny piszą nie narzekaj na brak mdłości [emoji6] ja dziś od rana przytulam kibelek i niestety wolałabym tego nie doświadczać. Uciążliwe to i przeszkadza w normalnym funkcjonowaniu. Miłego dnia!
reklama