reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Wyszłam ze szpitala bo nic sie nie działo :( rozwarcie tylko na 1 palec, szyjka dosyć długa, wody tez w porządku. W poniedziałek idę na kontrole i zobaczymy jak to dalej będzie. Termin za tydzień a moje dzieciątko ma juz 4kg co mnie trochę przeraża [emoji85][emoji85] gratuluje nowym Mamom, ale macie fajnie ze to jjz za Wami i ze możecie sie cieszyć swoimi dzidziami [emoji173]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Natka - to na tym samym wózku jedziemy. Liczę, że przy podobnej wadze nasza dzidzia będzie długa i jej się jakoś tą masa rozłoży :d my mamy termin na czwartek, cisza, spokój, nawet do spacerów wróciłam, bo daje rade, bóle krocza właściwie minęły :)

Dziewczyny u mnie też żadnych zbliżających się objawów porodu a termin na wtorek . Aż się boje ile mój mały waży :p ostatnie usg miałam w 36 tc.
Jutro 11 i pełnia więc może się coś ruszy [emoji16] już dziś widać ładnie pełny księżyc ;)

Sojna to mniej niż 10% spadku. Bez sensu ta butla u Was.
Waga przyszla, mamy 90g do przodu od wypisu (2dni). Niunio ładnie je.
Dzwoniła położna, umowilysmy się na wtorek, pewnie na jednej wizycie się skończy;)
Mąż zarejestrował malutka, w przychodni też go zadeklarowalismy. Jeszcze papierologia z macierzyńskim i tyle.
Nasilił mi się ŁZS przez tę burzę hormonalną, a w ciąży było niemal bezproblemowo..:(
6 dni po porodzie mój brzuch wygląda tak
1486735105-aaaaaa.jpeg

Jeszcze spory.. ale poogladalam się, żadnych nowych rozstępow nie mam więc tyle dobrego;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
To i ja wam pokaże mój brzusio
1486753882-aaaaaa.jpeg

Nigdy nie Myslalam ze tak będę wyglądać po porodzie zwłaszcza ze siostry do tej pory walczą ze swoimi brzusiami

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny u mnie też żadnych zbliżających się objawów porodu a termin na wtorek . Aż się boje ile mój mały waży :p ostatnie usg miałam w 36 tc.
Jutro 11 i pełnia więc może się coś ruszy [emoji16] już dziś widać ładnie pełny księżyc ;)

Mi kiedyś lekarz w szpitalu mówił ze jak jest burza to wielu kobietom odchodzą wody :D nie szykuje się tam u Was jakaś? :D

reklama
Cześć dziewczyny. Rany nie mam czasu na regularne czytanie i pisanie. Mały jest taki absorbujący ale to oczywiście pozytywnie ;) jest taki kochany że mogę się na niego patrzeć godzinami ;)
U nas niestety żółtaczka wiec nadal w szpitalu jesteśmy i sie naświetlamy.. mam trochę dość szpitala bo jestem tu już tydzień i marzę o tym żeby być w domku i cieszyć się sobą.

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry