reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

IMG_0783.JPG
IMG_0782.JPG
Ja w polsce tez przygotowana zawsze bylam a najmilej wspominam kubelki z KFC pod lozkiem hahah

A to tak nie chce denerwowac ale ogolnie mamy takie menu i mozemy zamawiac z mezem co chcemy miedzy 6:30 a 18:00 pozniej sa otwarte lodowki z npojami krakersami i takimi przekaskami ..
Wiec tutaj rozumiem dlaczego ubezpieczenia sa drogie... ale tez wiadomo za co czlowiek placi... chociaz rozmawialam dzisiaj z pielegniarka polka to mowila ze amerykanie strasznie narzekaja :)

Załączniki

• IMG_0782.JPG
    IMG_0782.JPG
    644,3 KB · Wyświetleń: 332
  • IMG_0783.JPG
    IMG_0783.JPG
    569,5 KB · Wyświetleń: 331
reklama
Ależ apetyczne jedzonko...!!!
Ja mam też naszykowany suchy prowiant w torbie, ale powiem Wam, że pakowałam ją 3 tygodnie temu i dziś mówię do męża, że ja sama nie pamiętam co w niej jest:D

Wow jedzienie :) jak w dobrym hotelu :)

Dziewczyny tak patrze na liste rozpakowanych i sporo chlopaczkow... a dziewczynek cos malo ....
Kto dziewczynke nosi i porod na dniach ?
My czekamy na dziewczynke ale porod, nie wiem kiedy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My tez czekamy na dziewczynke ale cos jej sie nie spieszy wcale. Co prawda termin za 9 dni ale juz bardzo się niecierpliwimy a oznak zblizajacego sie porodu brak.

Cos w tym jest ze chlopcy szybciej sie na swiat pchaja :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak patrze na liste rozpakowanych i sporo chlopaczkow... a dziewczynek cos malo ....

Ja również czekam na córeczkę [emoji4][emoji4][emoji4] termin 29 styczeń.

reklama

Ja też dziewczynka na 10.02 termin

Sojnabig Może być po badaniu, może też porod się zaczynać. Mnie położna badała w niedzielę i dotykala szyjki i mówi żeby się nie przestraszyć jakby plamienie się pojawiło bo to normalne przy ruszeniu szyjki.

Do góry