reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

IMG_0783.JPG
IMG_0782.JPG
Ja w polsce tez przygotowana zawsze bylam a najmilej wspominam kubelki z KFC pod lozkiem hahah

A to tak nie chce denerwowac ale ogolnie mamy takie menu i mozemy zamawiac z mezem co chcemy miedzy 6:30 a 18:00 pozniej sa otwarte lodowki z npojami krakersami i takimi przekaskami ..
Wiec tutaj rozumiem dlaczego ubezpieczenia sa drogie... ale tez wiadomo za co czlowiek placi... chociaz rozmawialam dzisiaj z pielegniarka polka to mowila ze amerykanie strasznie narzekaja :)

Załączniki

• IMG_0782.JPG
    IMG_0782.JPG
    644,3 KB · Wyświetleń: 336
  • IMG_0783.JPG
    IMG_0783.JPG
    569,5 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Ależ apetyczne jedzonko...!!!
Ja mam też naszykowany suchy prowiant w torbie, ale powiem Wam, że pakowałam ją 3 tygodnie temu i dziś mówię do męża, że ja sama nie pamiętam co w niej jest:D

Wow jedzienie :) jak w dobrym hotelu :)

Dziewczyny tak patrze na liste rozpakowanych i sporo chlopaczkow... a dziewczynek cos malo ....
Kto dziewczynke nosi i porod na dniach ?
My czekamy na dziewczynke ale porod, nie wiem kiedy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

My tez czekamy na dziewczynke ale cos jej sie nie spieszy wcale. Co prawda termin za 9 dni ale juz bardzo się niecierpliwimy a oznak zblizajacego sie porodu brak.

Cos w tym jest ze chlopcy szybciej sie na swiat pchaja :-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tak patrze na liste rozpakowanych i sporo chlopaczkow... a dziewczynek cos malo ....

Ja również czekam na córeczkę [emoji4][emoji4][emoji4] termin 29 styczeń.

reklama

Ja też dziewczynka na 10.02 termin

Sojnabig Może być po badaniu, może też porod się zaczynać. Mnie położna badała w niedzielę i dotykala szyjki i mówi żeby się nie przestraszyć jakby plamienie się pojawiło bo to normalne przy ruszeniu szyjki.

Do góry