reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Dziewczyny moze sie spotkamy przy kolejnych maluszkach :) ja tez planuje jakos za rok...
jeszcze nie wiem jaki jest bol przy porodzie ale postanowilam rodzic ze znieczuleniem..
Sama sie nie spodziewalam takiej odp. ze sklepu co prawda liczylam ze moze maja moja torbe i kiedys po nia podjade...
zreszta nie pierwszy raz mnie spotykaja tutaj pozytywne rzeczy jesli chodzi o obsluge klienta... naprawde ogromna roznica...

reklama
Ja ogólnie też bym chciała jak najdłużej siedzieć z Maluszkiem w domu. Wiem, że finanse nie pozwolą pewnie na to i po macierzyńskim będę musiała coś wymyślec, ale w grę wchodzi tylko żłobek niestety... Ewentualnie będę siedzieć w domu i udzielać korepetycji :)

U nas w szpitalu też nie ma znieczulenia, dziś teść się mnie pytał, czy się boję to mu mówię, że nie myślę o tym bo to bez sensu żebym się teraz denerwowala, co mi to da :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja fabryki nie zamykam ale na pewno nie otworzę jej z powrotem szybko :p

Przy znieczuleniu słyszałam, że może bardzo ciśnienie skakać ale nie wiem czy to prawda. Więc i tak nie wiem czy byłoby mi wolno z nadciśnieniem. Może głupio to zabrzmi ale nie mogę się doczekać tego bólu bo wiem że to oznacza, że zobaczę w końcu swojego synka :)

20170123_053922.jpg moja królewna ☺

Załączniki

• 20170123_053922.jpg
    20170123_053922.jpg
    631,7 KB · Wyświetleń: 160
reklama
Do góry