reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Klauduska co do spania to ja tak mialam jakos z miesiac temu. Ten sam schemat. Tylko pozniej za to zasnac dlugo wieczorem nie moglam i budzilam sie w nocy. Za to ostatnio jakis przyplyw energii mam mimo ze co raz czesciej cos mnie boli, nawet bez rogala mi się teraz lepiej spi a wczesniej sobie tego nie wyobrazalam :-) pewnie Twoj organizm potrzebuje teraz więcej odpoczynku i snu. Jesli mozesz to sobie spij, juz wkrotce duzo energii bedzie nam potrzeba:-)

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wszystko ok. Następna wizyta dopiero 09.01, dzidziuś wciąż główka do gory.
Ja śpię bardzo dobrze. Od około 22 do 7 rano. Czuję niestety moja wagę w nogach, głównie kolanach i biodrach. A brzuch mierzyłam wczoraj i juz 112 cm

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ja śpię różnie, czasem się nie mogę ułożyć, albo zgaga męczy i pół nocy się wiercę, a czasem kładę się ok 23 i śpię do 9 (tak jak dziś:D). Czuję spadek sił, większą wagę, takie uroki 3 trymestru. Wiem, że lepiej już nie będzie:p

Kasia.zosia super że wszystko dobrze. Klauduska jak masz taką potrzebę to śpij. Też bym chętnie spała ale niestety się nie da. Do tego jeszcze mój D zapadł w sen zimowy i jak jest w domu to śpi praktycznie cały czas. Wczoraj spał do 13.00, wstał, pojechał kupić prezenty, wrócił i usnął. Mi sie oczy kleją praktycznie cały czas.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Drusia mam nadzieje, ze mi tez przejdzie i znow bede miala ogrom energii. [emoji26]

Zmieniając temat to nie mogę sie doczekać już Świąt [emoji1] Dodatkowo po powrocie dowiemy sie czy udalo im sie zrobic przetarg na nasze mieszkanie i remont ruszy wiec juz nie moge sie doczekać [emoji21]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też ostatnio przechodziłam przez taki zastój psychiczny, spanie do 11 brak chęci do czegokolwiek i dopiero jak mój D wracał do domu to zaczynałam żyć.
Wczoraj w nocy usnelam przed 3, ale okazało się że nasz leniuszek w nocy harcuje i dlatego w ciągu dnia jest taki spokojny. A dziś już przed 8 się obudziłam i napływ energii powrócił [emoji4]
A co do sił to już mam ich coraz mniej, ostatnio pokonały mnie kurze [emoji23] trochę się poschylalam do parteru i zaniemogłam [emoji23] już ciężko mi się schylac lub kucać od razu mi się brzuch napina, twardnieje.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia.zosia miło usłyszeć! [emoji4] I nie dziwie sie, ze odczuwasz zmiane wagi. Ja przy 5kg i malym brzuszku wiecej mam problem z plecami a co dopiero Ty przy takim duzym brzuszku.

.jagodka nie dobijaj mnie [emoji37] Ja nadal mam nadzieje, ze lada dzien to minie!

Japko ogolnie nie ma problemu, moge spac, dzieci nie mam, pracy stałej tez ale mam uczelnie i poki co jeszcze jestem na dziennych na nornalnym trybie. A przy spaniu do 11 nie mam za duzo czasu na nauke a nawet na zajecia bo zaczynam wszystko od 10 ;l

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O tym nie pomyślałam bo mi się nie zdarzyło nigdy karmić co godzinę najwyżej co trzy. Ale o dziwo dla mojego organizmu to nie problem, zawsze jakoś byłam wyspana mając noworodka. Życzę wam wszystkim tego. O wiele gorzej się czuje dźwigajac te kilogramy. Np. nie ma.szans stanąć na jednej nodze bo czuję jakby miała mi się złamać zaraz

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry