reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

1482086732-1d1mld.jpeg

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczna, lubie kolorowe choinki najbardziej ze wszystkich. Niestety u mnie straszna bieda z bombkami. A i ciasteczka na choinke jakoś tajemniczo od wczoraj znikaja... :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja swoje pierniki schowałam do pudełka, może je to uchroni przed zjedzeniem przez męża :)

Jagódka super choinka, sama zastanawiałam się nad kolorową ale jednak wyszła jak zwykle dwukolorowa. Tylko troszkę ubyło mi bombek, bo brałam do stroików i muszę dokupić złotych. Wtedy się pochwalę bo teraz taka łysa :)
6937393_20161218_101935.jpg

Załączniki

• 6937393_20161218_101935.jpg
    6937393_20161218_101935.jpg
    58,3 KB · Wyświetleń: 428
My przesadziłyśmy zdecydowanie z ilością ozdób:D Dodam, że i tak nie zawiesiłyśmy wszystkich, bo ja doszłam do kresu sił i stwierdziłam, że więcej nie dam rady:p Ale choinka pachnie pięknie, czuć klimat świąt. Mąż umył fronty w kuchni, razem zawiesiliśmy półki w pokoju Klaudii (no cóż, trzeba było wiercić, szkoda, że w niedzielę:/) Jest dziś moim bohaterem domu:p Pierniki ozdobione, suszą się. Jutro też wpakuje je do puszki, niech miękną. Plan na dziś wykonany, jest nieźle:)

Ja chce chrzciny w czerwcu, jak lokale opustoszeja po komuniach albo 15 sierpnia (imieniny Marii i nasza rocznica slubu). Moze to glupie ale traktuje to nie jako obrzed religijny tylko bardziej jako tradycje i okazje do spotkania z rodzina. U nas bedzie 40 os.
Jestem w epicentrum świątecznych przygotowań i dzisiaj z rodzicami lepilismy pierogi. Mama niestety wszystkie zamrozila bo powiedziala ze jak z nimi zostane to wszystkie zjem. I miala racje :D widze ze tez juz odliczacie dni do "tego dnia"...do mnie to chyba powoli dociera ze za 2 tyg bedzie Nowy Rok, potem 3 kroli (znowu dlugi weekend) i zostanie miesiac slownie 30 dni i koniec a raczej poczatek :) boje sie tak bardzo bardzo a najbardziej to chyba tego bolu po cc.

.jagodka śliczna choinka! [emoji7][emoji319] Zazdroszczę żywej choinki i jeszcze tak pieknie przybranej! Za rok juz na pewno bedziemy mieli żywą, aż wyobrazam sobie ten zapach choinki od Ciebie [emoji16]

Super_mysz17 dobry pomysł, z moich dwóch partii zostal jeden maly sloiczek...Ale jesteśmy tutaj tylko do środy wiec w Swieta będziemy jeść mamy pierniki [emoji16]

Ja juz nie moge sie doczekać tego odliczania po nowym roku!

Dzisiaj popakowalismy prezenty. 2godziny nam to zajęło, a w sumie mężowi bo ja tylko zaplanowalam i pomagalam. [emoji12][emoji1] Zdjecie pokazuje jedynie garstkę tego ile mielismy do zapakowania..

1482095878-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też wczoraj zapakowałam prezenty :) Jeszcze największy gabarytowo dla teścia został, ale papieru brakło ;) Jadę zaraz na budowe, znowu mam kilka ekip na raz w tym sprzątającą (równocześnie z malarzami, stolarzami, Ikeą i hydraulikiem) - wietrze niezły sajgon ;) Miłego dnia!

Ja juz po ktg, dziś to jakaś masakra, dzidzi się w ogóle pochowalo, tak wyszło w kratkę jak nigdy. Czekam na lekarke w gabinecie i juz nie mogę się doczekać co dziś powie. Trochę powysilalam się w weekend. Mam nadzieje ze nic to nie zmienilo.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja tez trzymam kciuki i pisz od razu co i jak! [emoji4]

Dziewczyny od jakis dwoch tygodnii spie codziennie do 10/11. Wstaje z mezem o 6, robie mu sniadanie, kanapki, sama jem i jak on wychodzi klade sie i spie do 10/11. Czy wy tez w tym ostatnim trymestrze macie coraz mniej sil? Czuje sie okropnie. Zastanawiam sie czy nie wpadam powoli w jakas depresję bo jak meza nie ma to spedzam caly dzien w łóżku [emoji29] Ucze sie, jem i odpoczywam. Dopiero przed jego przyjściem ogarniam sobie mieszkanko i skladam lozko.. Straszne to jest no ;x

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry