reklama
Ellie123
Fanka BB :)
Hmmm to nawet takich nie jadlam ale lubie wszystko maczne lub ziemniaczane jak placki z jabkami lub ziemnaczane wiec takie napewno bym zjadla z ochota
Ja dzisiaj mam znow dentyste ale tylko czyszczenie.. No i zaczelam diete dla cukrzyka... We wtorek mam jakies spotkanie z pielegniarka i szkolenie ale nie ma co czekac i zaczelam od wczoraj.. Jak wrocilam z pracy bylo awizo od kuriera i chyba ktos nam kupil wozek ma przyjechac jeszcze raz w po iedzialek ale juz sie nie moge doczekac
Ja dzisiaj mam znow dentyste ale tylko czyszczenie.. No i zaczelam diete dla cukrzyka... We wtorek mam jakies spotkanie z pielegniarka i szkolenie ale nie ma co czekac i zaczelam od wczoraj.. Jak wrocilam z pracy bylo awizo od kuriera i chyba ktos nam kupil wozek ma przyjechac jeszcze raz w po iedzialek ale juz sie nie moge doczekac
U
użytkownik 902
Gość
Jest i pościel dla Wiktorka. padam na twarz dziś..
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
To jakaś regionalna potrawa, te placki? Bo zupełnie nie kojarzę czegoś takiego.. Ale zjadłabym racuszki..chyba zrobię pojutrze
turluturlu
Ja jadłam takie placki z pieca kaflowego u rodziny na wsi jak byłam baaardzo mała...mniam
Mnie coś przytkało od wczoraj, kiepsko spałam..nos zatkany..o matko niech mnie puści szybko, pewnie gdzieś przemarzłam, w ciąży wszystko łapie, wystarczy że wiaterek lekko zawieje..
Czy tylko ja nie mam imienia jeszcze dla swojej Małej? Ciągle z mężem myślimy...
Miłego wieczoru Laseczki!
Mnie coś przytkało od wczoraj, kiepsko spałam..nos zatkany..o matko niech mnie puści szybko, pewnie gdzieś przemarzłam, w ciąży wszystko łapie, wystarczy że wiaterek lekko zawieje..
Czy tylko ja nie mam imienia jeszcze dla swojej Małej? Ciągle z mężem myślimy...
Miłego wieczoru Laseczki!
Tych placuszków tez nie znam. Turluturlu nie martw się. Nie tylko ty. My też dla naszego młodego nie możemy wymyślić imienia. Śmiejemy sie że jak już podrośnie to sam sobie imię wymyśli.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
O ja też pamiętam takie placki z babci domu z blachy. Do tego siedzieliśmy na stolkach przy piecu z łyżkami masła żeby się rozpuścilo troche... To były czasy my też za bardzo imienia nie mamy, nie możemy się dogadać jakośTakiej nazwy nie słyszałam [emoji5] ale powiem wam że takie cieplusie z mleczkiem to pychhhaaa
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
JA właśnie czekam na przyjęcie, po badaniach juz. Jednak nie dostaniemy sterydów na płuca bo jak to lekarka powiedziała "nie ma tragedii" i raczej nie przewidują ze urodze przedwczesnie. Zostajemy jednak gdzieś do wtorku i jeśli się nic nie pogorszy, nie zmieni, to możemy iść do domu. Właśnie się do łóżka kładę i czekam na kolacje.
Ostatnia edycja:
Drusia2016
reklama
Kasia.Zosia trzymajcie się dzielnie będzie dobrze tylko naprawdę więcej odpoczynku i leżenia teraz tylko przy dwójce dzieci wiem ze to trudne ☺ ale dobrze ze będziesz mieć pomoc.
Jagódka dzieła piękne wychodzą spod Twoich rączek , masz talent ☺.
Gratuluje udanych wizyt lekarskich lutóweczkom które wizytowaly ☺.
Ellie da się żyć z dietą cukrowa będzie dobrze dacie rade ☺.
My nadal w szpitalu juz miesiac nam minal na leżeniu i oby jeszcze udało się wytrzymać nam w dwupaku jak najdłużej ☺. W przyszłym tyg będą sprawdzać co z ta moja szyjka mam nadzieje ze bez zmian będzie. Maksiu w brzuszku szaleje aż czasami juz bolą te jego charce ale kocham je poprostu . No i jeszcze raz dostaniemy sterydy na płucka ale kiedy nie wiem. O wyjściu do domu cisza ale jak mam być szczera to wolę tu leżeć bo u mnie szpital nie ma zaplecza medycznego dla wcześniaków wiec mam nadzieje zostać tu jak najdłużej.
Pozdrowionka i buziaki dla wszystkich mamuś ☺
Jagódka dzieła piękne wychodzą spod Twoich rączek , masz talent ☺.
Gratuluje udanych wizyt lekarskich lutóweczkom które wizytowaly ☺.
Ellie da się żyć z dietą cukrowa będzie dobrze dacie rade ☺.
My nadal w szpitalu juz miesiac nam minal na leżeniu i oby jeszcze udało się wytrzymać nam w dwupaku jak najdłużej ☺. W przyszłym tyg będą sprawdzać co z ta moja szyjka mam nadzieje ze bez zmian będzie. Maksiu w brzuszku szaleje aż czasami juz bolą te jego charce ale kocham je poprostu . No i jeszcze raz dostaniemy sterydy na płucka ale kiedy nie wiem. O wyjściu do domu cisza ale jak mam być szczera to wolę tu leżeć bo u mnie szpital nie ma zaplecza medycznego dla wcześniaków wiec mam nadzieje zostać tu jak najdłużej.
Pozdrowionka i buziaki dla wszystkich mamuś ☺