reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu Ja takie bóle mam niestety od początku, z tym ze mi brzuch twardnieje i pojawiają sie skurcze. Od początku biorę Luteine i dołożył mi lekarz Asmag Forte 3x2 i jest lepiej, choć nie mogę dużo chodzić,bo wtedy boli od nowa bardzo. U Ciebie brzuch miękki, bez skurczy to chyba ok jest.

reklama
1472734619-hbtgwq.jpeg
Wypoczywamy [emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Japko pooddychaj za nas morskim powietrzem :) tez zazdroszczę ehhh

Turluturlu tak jak dziewczyny piszą leż i odpoczywaj i obserwuj a zawsze można na ip podejść bądź podjechać żeby zobaczyli co i jak

Turluturlu jak mija po no-spie to raczej nic poważnego. Może się przeciążyłaś po prostu. Zrób sobie dzień lenia i powinno być lepiej.
Ja już po obiedzie. Młody wsunął tyle surówki, że aż się boję o jego brzuszek;) Odkurzyłam, poprasowałam i czekam na wieści od bratowej bo ma dziś wizytę i płeć powinna poznać:) Spanie mnie łapie, chyba sobie jeszcze kawusię strzelę, albo mochę, bo ona mniej kawy ma, żebym potem spała normalnie:)

Dziewczyny, w tym tygodniu już parokrotnie odczuwałam ból podbrzusza "jak na okres", taki jak przed miesiączką.
Owszem, miałam takie bóle na samiutkim początku ciąży, ale to 17 tydzień i nie wiem czy to jest normalne.

Też jestem w 17 tyg i też co jakiś czas taki ból odczuwam, ostatnio jak pytałam o to lekarza to kazał się nie martwić jeżeli po odpoczynku ból mija:)

Minelo po nospie. Ale dzwonilam do poloznej tam gdzie chodze na wizyty. Radzila na IP isc w razie czego. Dzis mialam mnostwo rzeczy do zrobienia-odpuscilam. Leze. Dziekuje Wam. Czas zebym sie nauczyla ze nie jestem doskonala ze to ciaza i ma prawo bolec mam prawo sie bac. Przeciez mam byc matka. Dziekuje Wam ze jestescie. Az sie poplakalam tak bolalo wczesniej. Poobserwuje siebie i jak cos mam gdzies co w ip powiedza-pojade a nie wiecznie zosiasamosia.. sciskam

reklama
Do góry