reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, mija ból po no-spie. Sorry, że zawracam Wam głowę. Nie jestem panikarą, twarda ze mnie sztuka, ale ten ból nie spodobał mi się. Co robić jeżeli będzie dziś nawracał, czy jechać na pogotowie?
W pewnym momencie już był bardzo mocny. Przestraszyłam się.

Dziewczyny, mija ból po no-spie. Sorry, że zawracam Wam głowę. Nie jestem panikarą, twarda ze mnie sztuka, ale ten ból nie spodobał mi się. Co robić jeżeli będzie dziś nawracał, czy jechać na pogotowie?
W pewnym momencie już był bardzo mocny. Przestraszyłam się.
Jeśli się martwisz a ból faktycznie będzie mocniejszy to możesz jechac. Żadna z nas Ci nie zagwarantuje niczego bo nie jesteśmy lekarzami. Z opisu nie wydaje się to poważne ale sama poczujesz jakby się pogarszalo i wtedy zdecydujesz.

Nie mam numeru... Za kazdym razem zapominam zapytac... Wiem, powinnam go miec juz dawno. Podejrzewam, ze znajde go w internecie... Wstrzymam się jeszcze. Boze, nie naleze do osob proszacych o pomoc i pytajacych o cos to jest najgorsze, ale chyba masz racje,,

No to nie skurcze...bo przy bólu i twardym brzuszku to skurcze... moja rada połóż się pod wyprostowane nogi coś podloz i odpoczywaj... I obserwzadzwoniła z tym czy nie pojawiła się wydzielina lub cos w tym stylu... jeśli się powtórzy to na sor... chociaż ja dla świętego spokoju zadzwoniła bym do gina

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Turluturlu ciężko określić, bo dla każdej z nas silniejszy ból oznacza coś innego. Jeśli czujesz niepokój to może zadzwoń do przychodni gdzie chodzisz do gina, u nas zawsze można z położna porozmawiać a jak coś poważniejszego to podają lekarza.
Jak nie masz takiej możliwości to ja bym na IP pojechała niech zbadaja.

Ja po spacerze z Alą padam. Nie dość, że słońce pali to jeszcze biodro gorzej boli. A tu jeszcze z obiadem jestem w lesie...:o

Do góry