reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ellie to że bezobjawowo, nie znaczy, że potem znowu Cię nie zarazi, nic mu nie jest na pierwszy rzut oka, ale nadal ma to *****, więc jeden numerek i znowu jesteś chora:/ Szczególnie w ciąży naciskałabym na leczenie partnera.
Jagodka Jadę początkiem września, powiem na pewno. U mnie na bank maz jest nie doleczony. Najpierw złapał ode mnie i się ciągnie.... Bo każde przytulanki tak się kończą,potwornym pieczeniem i swedzeniem potem. Potem cisza , infekcja mi lagodnieje bo libido zerowe i od nowa. Jemu za to nic nie dolega. Ale póki smarowal się
Clotrimazolum było lepiej ale nie 100%, i wraca. Musi koniecznie coś zacząć brać żeby to doleczyc bo inaczej ja mogę leczyć się i leczyć.
Ellie Gdzieś miałam zapisane nazwy tabl dla facetów, u nas bez recepty sprzedadzą. Tylko muszę znajsc nazwę. Albo zobaczę co lekarz przepisze i jak byś potrzebowała to ja jestem w stanie załatwić z apteki chyba prawie wszystko
Clotrimazolum było lepiej ale nie 100%, i wraca. Musi koniecznie coś zacząć brać żeby to doleczyc bo inaczej ja mogę leczyć się i leczyć.
Ellie Gdzieś miałam zapisane nazwy tabl dla facetów, u nas bez recepty sprzedadzą. Tylko muszę znajsc nazwę. Albo zobaczę co lekarz przepisze i jak byś potrzebowała to ja jestem w stanie załatwić z apteki chyba prawie wszystko
Ellie123
Fanka BB :)
Jagodka Jadę początkiem września, powiem na pewno. U mnie na bank maz jest nie doleczony. Najpierw złapał ode mnie i się ciągnie.... Bo każde przytulanki tak się kończą,potwornym pieczeniem i swedzeniem potem. Potem cisza , infekcja mi lagodnieje bo libido zerowe i od nowa. Jemu za to nic nie dolega. Ale póki smarowal się
Jakbys znalazla nazwy albo podala nazwe co lekarz Ci przepisal to ja bym mojemu podala... W ogole nie rozumiem czemu kobiety chodza normalnie do ginekologa a faceci w ogole sie nie badaja..
Klauduska
4lata temu przez antykoncepcje przechodziła ciągłe grzybice. I lekarz w koncu zalecił leczenie obojga partnerów. Pomimo, ze narzeczony nie mial zadnych objawów. Po tym leczeniu obojgu nam przeszlo Wiec mysle jak reszta, ze leczenie męża pomoże
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Dla facetów przepisują doustne, ale one wszystkie na receptę są
Klauduska
.jagodka tez mi sie tak wydaje. My dostaliśmy oboje doustny ten sam i kosztował jakos 20zl na osobe
reklama