reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

Na naszym forum majówkowym była dziewczyna, która do samego porodu wiedziała, że będzie chłopak. A tu niespodzianka - urodziła się dziewczynka [emoji3] To dopiero szok.

Liliana - 27.05.2014
Czekamy na drugie maleństwo - 13.02.2017

reklama
Wszystkozajete - jest dużo czynników nie wszystko od chłopa zależy :) , twój śluz tez ma dużo do tego plus różne i e rzeczy , a predyspozycje facetów do danej płci swoją drogą , jeszcze natknęłam się na ciekawy artykuł dotyczący właśnie predyspozycji itp.

Koledze W. "Wywrozylam" córkę - bo chłop w piekarni pracuje cały czas w cieple i w ogóle jeździ dużo na rowerze - i faktycznie ma mieć córkę , niedawno się chwalił właśnie ze ma być córka hehe :)

Mi się śniło ze mam córkę zanim zaszłam w ciążę - ciekawe czy faktycznie tak się sprawdzi ten mój aka proroczy sen ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie, w końcu doczytałam wszystkie Wasze wpisy w tym wątku. Odnośnie płci ogólnie jest mi to obojętne chodź nie ukrywam, że wolałabym braciszka dla synka. Ale z tych wszystkich testów, które podałyście wychodzi, że będzie dziewczynka

Klauduska- napewno to będziesz wiedziała dopiero jak się urodzi i trzymała na rękach hihi :)

Link do: Chiński kalendarz płci. Wylicz płeć dziecka - Baby online

A zobacz tu co wychodzi :)

Mi dziolcha;) a z sody to raz tak,raz inaczej. Dobrze go robić ponoć z rana. U mnie raz się pienilo bardzo, potem nic. A teraz tak ledwie coś tam się dzieje to nie wiadomo jak to odczytywać

Witam nowe mamusie:)

Martyyyna - no co ty to co to za Lekarz..wow, jak to możliwe a tych czasach w dobie takich sprzętów itp. Szok szok ... , ja dlatego chyba dam sobie spokój z płcią i dowiemy się po porodzie. Pewnie dziewczyna szok ostry przeżyła bo juz człowiek kupuje dla synka ma imię i wszystko a tu nagle bum :) .

Joanna- jesteś chyba jedyna osoba która "znam" ;) - co nie chce płci odwrotnej aniżeli do tego co już się ma ;). Hihi . Ja w kwestii ekonomicznej to syn by było prościej juz prawie wszystko po synku mam. Ale chciałabym córkę żeby zaznać doświadczeń z posiadania jak i co tak i syna a jak nie będzie mi dane to trudno :).chyba już się nastawilam ze będzie co ma być

Właśnie jem śniadanie. ... kilka kostek czekolady - szał ... nic nie mogę przełknąć ehh

ja jestem b ciekawa jak to będzie u mnie w domu 3 corki co zreszta jest super bo zawsze mam z kim pogadac, isc na zakupy i do kina zwlaszcza z moja najstarszą :') a moj maz z tesciem modla się chociaż o jednego chlopca a najlepiej dwóch :') a jak znowu beda dziewczynki ..ja sie nie zmarwie ale moj biedny maz sie zalamie ..musze porobic testy o kt piszecie
Mam podobne obawy do Twoich :-) mąż modli się o chociaż jednego syna, mąż mówi że czterech bab w domu nie wytrzyma :-)

Myślę że my same mamy najlepsze przeczucia, ja z córką od razu wiedziałam że to dziewczynka, a teraz czuję że to parka, niedługo wszystkie dowiemy się co się skryło w naszych brzuchach :-) zobaczymy komu intuicja dobrze podpowiedziała ;)

Martyyyna - no co ty to co to za Lekarz..wow, jak to możliwe a tych czasach w dobie takich sprzętów itp. Szok szok ... , ja dlatego chyba dam sobie spokój z płcią i dowiemy się po porodzie. Pewnie dziewczyna szok ostry przeżyła bo juz człowiek kupuje dla synka ma imię i wszystko a tu nagle bum :) .

Joanna- jesteś chyba jedyna osoba która "znam" ;) - co nie chce płci odwrotnej aniżeli do tego co już się ma ;). Hihi . Ja w kwestii ekonomicznej to syn by było prościej juz prawie wszystko po synku mam. Ale chciałabym córkę żeby zaznać doświadczeń z posiadania jak i co tak i syna a jak nie będzie mi dane to trudno :).chyba już się nastawilam ze będzie co ma być

Właśnie jem śniadanie. ... kilka kostek czekolady - szał ... nic nie mogę przełknąć ehh

Ja tam bym chciała drugą dziewczynkę. :D

Hej alola26, ja niestety tak nie miałam, nie pomogę :( może któraś z dziewczyn wie???
Trzymaj się...
Dziewczyny, jak to jest u Was i waszych ginekologów-czy macie do nich nr kom?
Kiedy mam o to poprosić?
Czy gin sam zaproponuje?
Strasznie mnie to onieśmiela.

reklama
Hej alola26, ja niestety tak nie miałam, nie pomogę :( może któraś z dziewczyn wie???
Trzymaj się...
Dziewczyny, jak to jest u Was i waszych ginekologów-czy macie do nich nr kom?
Kiedy mam o to poprosić?
Czy gin sam zaproponuje?
Strasznie mnie to onieśmiela.
Zapytaj po prostu czy podaję numer do siebie w razie czego ;) ja do swojego mam ale narazie nie musiałam korzystać

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry