reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja naszej wytłumaczyłam, jak chciała abym ja niosła na spacerze, że nie mogę jej dźwigac bo jest ciężka i może dzidziuś wypaść z mamy brzuszka i nie będzie dzidziusia bo nie urósł jesczze. I od razu zrozumiała i szła grzecznie za rękę. Tak samo, kiedy zaczyna dzikować :) Dzieci sa naprawdę mądre i roztropne :)

Anade, tylko moja mała, o rok młodsza i jeszcze nie rozumie za bardzo :/ A każda zmiana pieluszki, przebranie jej, ubranie rano, albo po kąpieli - wygląda tak że muszę ją gonić i nieść, a jeszcze najczęściej siłować, zeby została w miejscu ;) Taki mój mały szaleniec :p

mloda1234, super wieści ! :) Nie spodziewałam się innych ;)
Zołza1111 a ty o ktorej masz wizytę ? Nie boisz się ze znowu idziesz za wcześnie i dalej nic nie będzie widac?

Kruczyca, czyli czeka was nocka na podłodze? :D
Kami80 miłego wyjazdu do Spa :) U mnie teraz co najwyżej basen miejski, albo jeziorko w niedziele ;)

reklama
Anade, tylko moja mała, o rok młodsza i jeszcze nie rozumie za bardzo :/ A każda zmiana pieluszki, przebranie jej, ubranie rano, albo po kąpieli - wygląda tak że muszę ją gonić i nieść, a jeszcze najczęściej siłować, zeby została w miejscu ;) Taki mój mały szaleniec[emoji14]

mloda1234, super wieści ! :) Nie spodziewałam się innych ;)
Zołza1111 a ty o ktorej masz wizytę ? Nie boisz się ze znowu idziesz za wcześnie i dalej nic nie będzie widac?

Kruczyca, czyli czeka was nocka na podłodze? :D
Kami80 miłego wyjazdu do Spa :) U mnie teraz co najwyżej basen miejski, albo jeziorko w niedziele ;)
Ayran nie na szczęście ale składanie wszystkiego od nowa po to by znów rozlozyc pewnie w poniedziałek mnie rozbraja

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisze wprost ze ja sie przenioskam na fejsa;( tutaj jakos mi ciezko to wszystko co piszecie ogarnac... Wklejala tu Monika link do grupy : Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook - zapraszam:) napisze jeszcze ze nadal nie wiem czy u mnie blizniaki:) w srode mam wizyte i juz dopadly mnie mdlosci! Pozdrawiam wszystkie mamusie!

ckai3e3kfhebulz8.png

Jak bedzie tajna grupa to chętnie sie przeniosę i poproszę o link :) nie chcę jeszcze mowić znajomym, a zamknięta wszyscy widzą kto należy

Ja bym się chętnie przeniosła, ale to nie jest tajna grupa :/ jakoś mi nie pasuje żeby moi znajomi widzieli żE do niej należę

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry