reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Taki upał a ja za godzinę musze się tłuc na wizytę do endokrynologa przez pół miasta km. I to jeszcze z Alą bo nie ma kto z nią zostać

Eelena wlasnie ja tez wiem ze bieganie od lekarza do lekarza nie ma sensu, tylko ja do ktorej babki zaczeam chodzic, nie mam z nia kontaktu, a wystraszylam sie tego plamienia wiec poszlam do innej. i wszystko tlumaczylam co idlaczego. bo tez nie naleze do tych osob ze bede sprawdzala u 10 innych . ja nawet nie mialam cytologii pobranej...a podobno to podstawa....szkoda gadac. mam nadzieje, ze juz gorzej nie trafie.

Zolza Obyś trafiła na kogoś dobrego wreszcie. .Ja Internet zawsze przetrzasam za opiniami o lekarzu;) za pieniądze nie mam zamiaru się stresować :)

Mloda1234 Extra;) ej może Twoja dzidzia zechce nadrobić ten tydzień...bo się na porodowce rozminiemy:)
A ja dziś umarlam za życia..glowa mi pęka, wstaje to mdłości i ciągnie fess na wymioty, dziecko aż mi miskę przyniosło,karmi mnie suchym chlebem, ciśnienie 94/74.... jak ktoś ma układy u góry to błagam o wyłączenie słońca;) ja mam układy z tym u góry w sprawie dzidziusiow tylko ;)

reklama
A my czekaliśmy na łóżko dziś miało być na 200% ja podpierajac się rzesami zrobilam burdel żeby wydostać nasze stare koromyslo bo K od razu miał wywieźć na działkę wszystko do góry nogami a się okazuje że łóżko nie przyjedzie...

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry