reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Niestety tak to jest teraz w korporacjach ze ludzie sa traktowani jak cyfry... Przynajmniej u nas tak bylo...
A tak z dobrych wiadomosci dzisiaj. 34tc 0 dni i maly wazy 2313 wiec w ciagu 6 tygodni przytyl 1363 ;) glowke mial bardzo nisko i zaslanial lozysko ale przyszedl lekarz i stwierdzil ze skoro glowka jest pierwsza to dobrze i nie trzeba bedzie cesarskiego ciecia...

reklama
Dziewczyny , jak jest u was z szyjka macicy ?
Miesiąc temu byla ponad 4 cm, rozwarcie na o puszek, zobaczymy jutro jak postęp [emoji6]

Jagodka, jak śluz? Nadal brązowawy?
Grabcia trudna decyzja przed Wami, a najgorsze jak każdy lekarz gada co innego...
Densik a na Święta Cie wypuszcza?
Ellie, ładna waga dzidziusia [emoji4]ciekawe ile moja przybrała przez miesiac
W końcu zaczęłam pranie ciuszków [emoji4]gorzej z ich schnieciem ale jakoś dajemy radę [emoji6]
Współczuję tych sytuacji w pracy, ja dostałam nawet dodatkowa premie, ale ja cały czas pracuje w domu
Nareszcie jutro wizyta, stres jest, ale i radość bo syneczki idą że mną [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Co do win to ty jets dosc spory wybor, az sie zdziwilam; czy czerwone czy biale po kilka gatunkow (od 4-10euro), sa musujace bezal. i piwa i cydry. Chyba tylko wodki bezalkoholowej nie wymyslili :D

Ja dzis moze postaram sie ogarnac troche dom, na tyle na ile dam rade.

.jagodka - niefajnie z tymi premiami/bonusami. TUtaj an swieta nie ma nic, wec nic nie stracilam jak narazie, ale wiem jak sie czlwoiek nastawia na zastrzyk gotowki a tu klapa to sie zaraz wkurza. :/ mi tez mieli zwrocic z banku prawie 400e, a maja jakis problem z systemem i czekam juz 3 miesiace i nawet dzwonilam, ze moze na swieta sie uda, obiecuja ze przyspiesza sprawe i tyle..

Witam dziewczynki, jak samopoczucie?
U nas premie są w marcu, wiec zobaczę co mi firma podaruje [emoji12]Nie wiem jak ze zwolnieniami, ale na macierzyńskim dziewczyny dostają premie.
Dziś wizytuje o 12 zobaczymy jak tam Jasiowi się pomieszkuje.
Miłego dnia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U nas szyjka niecały centymetr i rozwarcie na 2 cm do tej pory jutro badanko i usg to się zobaczy co tam w "podwoziu" się dzieje.

Anna25 my święta w szpitalu spędzamy.

U nas szyjka niecały centymetr i rozwarcie na 2 cm do tej pory jutro badanko i usg to się zobaczy co tam w "podwoziu" się dzieje.

Anna25 my święta w szpitalu spędzamy.
Densik to pewnie któraś z nas będzie pierwsza jeśli chodzi o poród [emoji5]chociaż oby jak najpozniej

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry