reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Według mojego tak samo... Wiadomo, że nie zawsze się chce :D ale nie powiedziałabym, że lubię np. odkurzac, bo tego wręcz nienawidzę :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam o tym niedawno jak zawsze dzieci się pyta kim chciałyby zostać w przyszlosci. Dawniej nigdy nie wiedzialam, a niedawno zdałam sobie sprawę ze najbardziej lubie zajmować się dziecmi i domem. Nawet moja ostatnia praca zarabkowa to była gospodyni domowa. Co prawda bez dzieci, ale obejmowała sprzatanie, gotowanie, zakupy... :D jak w domu :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ehh doskonale Was rozumiem. Najgorsze, że mam co robić, syf w domu nisamowity, D. czasu nie ma, bo studia, a mi się nie chce. Nie ma takiej mocy, która by mnie zmusiła do sprzątania. Nie wiem jak to będzie, jeśli mi takie stany nie miną.

Możemy sobie przybić piątkę :) Gotować i piec lubię, sprzątać ani trochę ;)

Kasia.zosia widzę, że ty jak moja mama. Ona też uwielbia sprzątać :D

Ja już po wizycie, mały waży jakieś 1680g. Szyjka długa, zamknięta. Okazało się, że mój ciśnieniomierz źle mierzy ciśnienie i gdyby nie to, że wzięłam go ze sobą do sprawdzenia u niej w gabinecie to wysłałaby mnie do szpitala.. ale, ze zobaczyła, że źle mierzy to kazała zmienić ciśnieniomierz i zobaczymy co będzie na następnej wizycie.
I okazało się, że mam przepuklinę pępkową dlatego tak mnie bolały te "mięśnie" na brzuchu.. masakra teraz będę się z tym męczyć :(

Kasia.zosia widzę, że ty jak moja mama. Ona też uwielbia sprzątać :D

Ja już po wizycie, mały waży jakieś 1680g. Szyjka długa, zamknięta. Okazało się, że mój ciśnieniomierz źle mierzy ciśnienie i gdyby nie to, że wzięłam go ze sobą do sprawdzenia u niej w gabinecie to wysłałaby mnie do szpitala.. ale, ze zobaczyła, że źle mierzy to kazała zmienić ciśnieniomierz i zobaczymy co będzie na następnej wizycie.
I okazało się, że mam przepuklinę pępkową dlatego tak mnie bolały te "mięśnie" na brzuchu.. masakra teraz będę się z tym męczyć :(
Super! Rosną te "maluszki", rosną :)
A o dziwo moja najlepsza przyjaciółka nie znosi sprzątać i ma w domu zawsze bałagan i mi to nie przeszkadza :D

Dziewczyny a czy Wam też tak ciężko się oddycha? Ja mam cały czas wrażenie jakby mi ktoś usiadł na klatce piersiowej...

Ja się czasem czuje jakby mój mózg zapomniał o oddychaniu, robię coś zupełnie banalnego, np. idę z salonu do kuchni i nagle czuje się jakbym w ogóle nie oddychala, słabo mi się robi i musze postać chwile aż się porządnie nawdycham. Dziwne uczucie.

Ja się czasem czuje jakby mój mózg zapomniał o oddychaniu, robię coś zupełnie banalnego, np. idę z salonu do kuchni i nagle czuje się jakbym w ogóle nie oddychala, słabo mi się robi i musze postać chwile aż się porządnie nawdycham. Dziwne uczucie.

Dokładnie... Ja tak często mam nawet jak siedzę na fotelu i za chwilę muszę się położyć bo właśnie czuje jakbym miała zaraz zemdlec... Okropne uczucie..

reklama
nie dosć, że cieżko się oddycha, to często mam mroczki przed oczami;/ choć u mnie to może być od tego, ze trochę za mało wody piję;/ jeśli chodzi o niedogodności ciążowe to tak od tygodnia mogę się licytować z babciami w tramwaju :D

Do góry