reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Według mojego tak samo... Wiadomo, że nie zawsze się chce :D ale nie powiedziałabym, że lubię np. odkurzac, bo tego wręcz nienawidzę :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Myślałam o tym niedawno jak zawsze dzieci się pyta kim chciałyby zostać w przyszlosci. Dawniej nigdy nie wiedzialam, a niedawno zdałam sobie sprawę ze najbardziej lubie zajmować się dziecmi i domem. Nawet moja ostatnia praca zarabkowa to była gospodyni domowa. Co prawda bez dzieci, ale obejmowała sprzatanie, gotowanie, zakupy... :D jak w domu :D

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ehh doskonale Was rozumiem. Najgorsze, że mam co robić, syf w domu nisamowity, D. czasu nie ma, bo studia, a mi się nie chce. Nie ma takiej mocy, która by mnie zmusiła do sprzątania. Nie wiem jak to będzie, jeśli mi takie stany nie miną.

Możemy sobie przybić piątkę :) Gotować i piec lubię, sprzątać ani trochę ;)

Kasia.zosia widzę, że ty jak moja mama. Ona też uwielbia sprzątać :D

Ja już po wizycie, mały waży jakieś 1680g. Szyjka długa, zamknięta. Okazało się, że mój ciśnieniomierz źle mierzy ciśnienie i gdyby nie to, że wzięłam go ze sobą do sprawdzenia u niej w gabinecie to wysłałaby mnie do szpitala.. ale, ze zobaczyła, że źle mierzy to kazała zmienić ciśnieniomierz i zobaczymy co będzie na następnej wizycie.
I okazało się, że mam przepuklinę pępkową dlatego tak mnie bolały te "mięśnie" na brzuchu.. masakra teraz będę się z tym męczyć :(

Kasia.zosia widzę, że ty jak moja mama. Ona też uwielbia sprzątać :D

Ja już po wizycie, mały waży jakieś 1680g. Szyjka długa, zamknięta. Okazało się, że mój ciśnieniomierz źle mierzy ciśnienie i gdyby nie to, że wzięłam go ze sobą do sprawdzenia u niej w gabinecie to wysłałaby mnie do szpitala.. ale, ze zobaczyła, że źle mierzy to kazała zmienić ciśnieniomierz i zobaczymy co będzie na następnej wizycie.
I okazało się, że mam przepuklinę pępkową dlatego tak mnie bolały te "mięśnie" na brzuchu.. masakra teraz będę się z tym męczyć :(
Super! Rosną te "maluszki", rosną :)
A o dziwo moja najlepsza przyjaciółka nie znosi sprzątać i ma w domu zawsze bałagan i mi to nie przeszkadza :D

Dziewczyny a czy Wam też tak ciężko się oddycha? Ja mam cały czas wrażenie jakby mi ktoś usiadł na klatce piersiowej...

Ja się czasem czuje jakby mój mózg zapomniał o oddychaniu, robię coś zupełnie banalnego, np. idę z salonu do kuchni i nagle czuje się jakbym w ogóle nie oddychala, słabo mi się robi i musze postać chwile aż się porządnie nawdycham. Dziwne uczucie.

Ja się czasem czuje jakby mój mózg zapomniał o oddychaniu, robię coś zupełnie banalnego, np. idę z salonu do kuchni i nagle czuje się jakbym w ogóle nie oddychala, słabo mi się robi i musze postać chwile aż się porządnie nawdycham. Dziwne uczucie.

Dokładnie... Ja tak często mam nawet jak siedzę na fotelu i za chwilę muszę się położyć bo właśnie czuje jakbym miała zaraz zemdlec... Okropne uczucie..

reklama
nie dosć, że cieżko się oddycha, to często mam mroczki przed oczami;/ choć u mnie to może być od tego, ze trochę za mało wody piję;/ jeśli chodzi o niedogodności ciążowe to tak od tygodnia mogę się licytować z babciami w tramwaju :D

Do góry