reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Ja też kapustę zjadam po kim się da, bo lubię:D Za to mój brat tak wyjada skórkę z kurczaka:D
A dziś na obiad wersja "matka nie ma czasu"- pyzy z mięsem;)
Na 15 muszę być w szkole na tym balu andrzejkowym.

reklama
Ale poleciałyście z tematem. Nie nadrobie.
Nam firma remontowa nawaliła - pracownicy uciekli, bo szef im podobno nie płaci. Jak się potem okazało, płaci tylko od nas chcieli dodatkową kasę wydębić. W dodatku tak poniszczyli płytki w łazience i założyli źle podłogę, że składamy reklamacje. Oczywiście jest burza.
Wczoraj byłam na wizycie. Wszystko ok. Bóle mam bo młoda się przekręca i uciska. Cukrem też się kazał nie przejmować, bo przy tak małych wartościach nic się nie dzieje. Następna wizyta z usg dokładnym za 4 tyg. Tak do mnie właśnie dotarło, że to już bd 32 tc :errr:

A ja znowu jestem z tych ludzi którzy lubią polać gołąbki litrami sosu :D
A z gołąbków lubię i kapustę i farsz, ale sos u mnie musi być na zasmażce. Wtedy ma zupełnie inny smak :) narobiłyście mi ochoty i chyba na weekend zrobię :)

Elenna co za cwaniaki, chcieli wymusić dodatkową kasę. A teraz jak ich szef złapie to jeszcze zwrócą koszty za zniszczone płytki.. chyba że robią bez umowy, bo tak się często zdarza na budowach to wtedy nic im nie zrobi

Ja od poniedziałku tez biore zelazo. Ciekawe czy w ciagu miesiaca wyniki sie poprawia. Duze te Wasze dzieciaczki. Moja w poniedzialek miala niecale 1200 gram

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja córcia dziś na wizycie miała niecałe 1300kg i dr mówił, że idealnie w normie, nie ma co się stresować [emoji6]

5djy3e3kpgua6zwe.png

Hejka ;)
Sojnabig to ja bym się chętnie wprosiła na gołąbki, bo też w dolnośląskiego jestem, tylko aktualnie bez auta więc odpadam, ale wyglądają pysznie ;)

Anna25 super ze po wizycie wszytko dobrze ;) Moj Mały w 27 tygodniu miał 1200 ;p

Elenna masakra z tym remontem i jeszcze teraz jak nerwy Tobie nie wskazane ;/ powodzenia w batalii i oby się dobrze zakończyło ;)

Kobitki z szpitalu trzymam za Was mocno kciuki, oby jak najdłużej z dwupaku i żeby wszystko było dobrze ;D

Cały czas Was czytam dziewczyny, tylko nie często pisze bo w większości tematów się nie znam, albo nie mam zdania. Ale dużo wiedzy stąd wyciągam ;)

Miłego dnia ;)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Nuśka a skąd jesteś?:)

A tak ogólnie z tych złych rzeczy to przyplątała mi się rwa kulszowa.....;( nie wiem jak mam leżeć, boli w każdej pozycji

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry