reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

To bedzie jednorazowy wyjazd , kolejny pewnie za rok ale chyba masz racje takie uzywane lozeczka nie sa drogie a jak polece na 1-2 miesiace do rodzicow to dobrze zeby mial wygodne spanie :) jeszcze ponad rok do eyjazdu a codziennie przezywam ... 4 lata nie widzialam nikogo z rodziny...

reklama
Hej dziewczyny :) my wróciliśmy z grzybobrania :D lazilismy z dwie godziny, nazbieralismy pół wiadra :p nogi taaaaaaaaak mnie bolą, bo co grzyb to przysiad, niestety nie jestem w stanie już się schylic..
Ugotowalam zupe i... Boje się ją zjeść, że może jakieś trujaki tam pływają. Mąż się puka w głowę patrząc na mnie ale stwierdziłam, że poczekam aż on to przetrawi :p

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć Gwiazdy;)
Ja cały weekend na zajęciach podyplomowych, super jest, II semestr jeszcze lepszy w dodatku dużo z nas w ciąży więc sobie plotkujemy i dużo z nas ma dzieci, więc też podsłuchuję ;-)
Ja czuję kopniaki codziennie (tfutfu), faktycznie czasem zaboli, budzi mnie to, ale mam nadzieję, że tak będzie już do końca, chyba osiwieję jak Mała nagle zrobi sobie dzień wolny :)

Sojnabig - oooo grzybowej prawdziwej bym zjadła mmm:) .jagódka coś o bigosie wspominała mniam ... ja niestety nie umiem robić :( taki maminy najlepszy ech..

Dziewczyny!
Co z tym materacem? Mamy już wybrane łóżeczko. Czytałam Wasze posty o materacach. I nie wiem już kompletnie nic - gryczany? kokosowy? piankowy? dużo czytam pozytywów o lateksowym?
Nie mam pojęcia! I czy osłonkę na materac kupować taką wiecie na siuśki?:)

Cześć Gwiazdy;)
Ja cały weekend na zajęciach podyplomowych, super jest, II semestr jeszcze lepszy w dodatku dużo z nas w ciąży więc sobie plotkujemy i dużo z nas ma dzieci, więc też podsłuchuję ;-)
Ja czuję kopniaki codziennie (tfutfu), faktycznie czasem zaboli, budzi mnie to, ale mam nadzieję, że tak będzie już do końca, chyba osiwieję jak Mała nagle zrobi sobie dzień wolny :)

Sojnabig - oooo grzybowej prawdziwej bym zjadła mmm:) .jagódka coś o bigosie wspominała mniam ... ja niestety nie umiem robić :( taki maminy najlepszy ech..

Dziewczyny!
Co z tym materacem? Mamy już wybrane łóżeczko. Czytałam Wasze posty o materacach. I nie wiem już kompletnie nic - gryczany? kokosowy? piankowy? dużo czytam pozytywów o lateksowym?
Nie mam pojęcia! I czy osłonkę na materac kupować taką wiecie na siuśki?:)
Ja materac mam piankowy ale teraz żałuję że rzeczywiście nie wzięliśmy lateksowego bo rzeczywiście dużo pozytywnych opinii słyszałam ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lateksowy najlepszy, ale i najdroższy. Rozmawiałam z Zawitkowskim i powiedział, że z punktu widzenia fizjoterapeuty generalnie kupić jakikolwiek typ, byle nie najtańsza wersja. Sporo rodziców mówiło o tych robakach w gryce. Dla mnie lateks, albo pianka.
Turluturlu bigos to łatwizna:) Ale wiadomo, że z lenistwa najlepszy ten od mamy:D
Ale Wiktor dziś rządzi, jakieś przemeblowanie chyba robi, istne wariactwo, cały dzień mi buszuje w brzuchu, kopie z uporem maniaka w szyjkę, a to strasznie nieprzyjemne, mógłby się odwrócić i dla odmiany skopać mnie po czymś innym.

Cześć Wam,

cieszę się, że u Was dobrze, że dzieci w brzuchu dokazują. Moja mała ma dziś cichszy dzień ale pewnie wyczuwa moje napięcie i troski. Mój synek się jednak pochorował, boję się, że to angina = antybiotyk. narzeka nadal na brzuszek, nie chce jeść, mówi, że boli więc chyba gardło, gorączkował w nocy... jestem przerażona bo ostatnio antybiotyk brał w marcu i skończyło się wstrząsem anafilaktycznym. jutro idziemy do naszej pani doktor. śpię po 3-4h na dobę, jestem wykończona.

Ale też mam smaka na bigos, muszę się uśmiechnąć do taty :) dzisiaj było ciasto czekoladowe z wiśniami jako rozpusta.

Lateksowy najlepszy, ale i najdroższy. Rozmawiałam z Zawitkowskim i powiedział, że z punktu widzenia fizjoterapeuty generalnie kupić jakikolwiek typ, byle nie najtańsza wersja. Sporo rodziców mówiło o tych robakach w gryce. Dla mnie lateks, albo pianka.
Turluturlu bigos to łatwizna:) Ale wiadomo, że z lenistwa najlepszy ten od mamy:D
Ale Wiktor dziś rządzi, jakieś przemeblowanie chyba robi, istne wariactwo, cały dzień mi buszuje w brzuchu, kopie z uporem maniaka w szyjkę, a to strasznie nieprzyjemne, mógłby się odwrócić i dla odmiany skopać mnie po czymś innym.
Moja z wielkim zaangażowaniem też sprawdza ile ma miejsca z każdej strony po czym wali w sama wątrobę i żołądek [emoji6] teraz szyjke obstawia ... oj za dużo KSW oglądałam chyba

Mąż też był dzisiaj na grzybach i przyniósł dość sporo :) wracałam od brata koło 17.00 i nadal było mnóstwo samochodów w lesie. Sezon pełną parą.
A ja za materacem patrzyłam to można też kupić kokos-pianka i chyba na taki się zdecyduję.

reklama
Laski mi coś o uszy się obilo, że w materacu z gryki lubią bywać robaki.. Coś o tym wiecie?

My dziś dzień w domu... Kochany gotował, ja upiekłam ciasto:) Kurczę dostałam grzybicy po antybiotyku wizyta we wtorek u lekarza.. Macie pomysł jak sobie pomóc do tego czasu?

No i potrzebuje fajnej kiecki na ślub.. Swój własny pokażę Wam co mi się podoba, a co mojemu Kochanemu. Ehhhh nic nie mogę znaleźć te strony z ciazowymi ubraniami to masakra...

Załączniki

• Screenshot_2016-10-23-20-34-52.png
    Screenshot_2016-10-23-20-34-52.png
    92,2 KB · Wyświetleń: 78
  • Screenshot_2016-10-23-20-31-16.png
    Screenshot_2016-10-23-20-31-16.png
    149,6 KB · Wyświetleń: 80
Do góry