reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Wróciłam od mamy, przywiozła zapasy; teściowa nam nakupila ubrań dla dzieci :D
A u nas dzis byli ladnie, słonecznie ale zimno, a dzieci przeziębione wiec nie wychodzilismy. Oboje zasnęli nam już o 18:30 :)

reklama
Turluturlu i jak tam mieszkanie?
Zamówiłam łóżko na allegro - wiedziałam, że w końcu na tym stanie:/ Barierka oczywiście zdemontowana
mix_bialy.jpg

Oświetlenie chyba będzie takie
e23ac9fe42c39b733c789b854948

Dywan szary, kudłaty tez już wybrałam. Jeszcze zamówię biurko i chyba na tym skończymy. Mam już dosyć szczerze mówiąc tego urządzania.
Jutro idę uczyć się szyć, mam nadzieję, że sobie palca nie przeszyję na wylot:D

.jagodka Gdzie znalazłaś żyrandol? Ja szukam takiego do salonu..I każdy co widziałam był mały. I te co ja miałam na uwadze miały normalne żarówki (nie wiem czemu mój maz się na te normalne żarówki napalil ).

A ja wiem czemu. Teraz te ledowe oświetlenie robią tak, że ledy są połączone na stałe z lampą, więc jak coś padnie to idzie do kosza wszystko. Bez sensu kompletnie, specjalnie wczoraj pytałam faceta na dziale z oświetleniem. Ten plafon też nie jest duży, ja szukam czegoś niskiego i stosunkowo niewielkiego. Ma jakieś 45cm szerokości i 20 wysokości. Ten akurat znalazłam na allegro. Jest na żarówki e14, więc można podłączyć różne źródła (ledy też) i dowolnie je wymieniać

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam sporo śluzu teraz, nawet dr zauważył, ale mówił że póki nie piecze i nie swędzi to jest ok.
Moje dziecię też kocha mój pęcherz, zdarza mi się leciec do WC trzy razy w 5 minut [emoji38]
Jagodka, żyrandol fajny i to fakt, teraz wszystko robią tak, że jak jeden element się zepsuje, to praktycznie do wyrzucenia.
My prawdopodobnie jeszcze w pazdzierniku/listopadzie kupujemy dom do remontu i się zacznie [emoji6]ale poki co będziemy robić tylko jedno piętro, a drugie za jakiś czas

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
"kończę oko" hi hi ja tak zawsze też mówię ;)
łojezusie, jaki boski ten pokoik !!!
mieszkanie spoko, troszkę drogo, wahamy się, ale o dziwo - pani nie przeszkadza, że jestem w ciąży, chce nam wynająć, elegancja francja. Dałam też ogłoszenie do internetu, że my szukamy i mamy spory odzew.
Weźmiemy je jak nic nie znajdziemy ale te 300 stówy mniej byłoby fajniej...
Teściowa się pyta po co szukamy 2 pokoi skoro jak w lutym urodzę to do kwietnia z domu nie wyjdę bo i tak bedzie zimno, że dziecko przemroże:D o matko-to chyba żart?

Ja chyba znów grzybka złapałam, takie swędzidło tam na dole od piątku że hej, zapisałam się do rodzinnej (dodzwoniłam się po 45 minutach i było miejsce SZOK:)) mam nadzieję, że da mi receptę na mój zbawienny Pimafucin. Gin mi dał dwie recepty ale niestety jest nawrót. I choć twierdził, ze sprzedadzą mi w aptece bez problemu (to jest na receptę, ale nierefundowany) to się pomylił...
Mała fika w brzuchu już od rana. My wciąż bez imienia. Myślimy nad tą Marysią, piękne imię, ale mamy jeszcze jedno i każdy się śmieje a Matka moja własna mówi, że dziecko skrzywdzę :(

Miłego !:)

Do góry