reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Wróciłam od mamy, przywiozła zapasy; teściowa nam nakupila ubrań dla dzieci :D
A u nas dzis byli ladnie, słonecznie ale zimno, a dzieci przeziębione wiec nie wychodzilismy. Oboje zasnęli nam już o 18:30 :)

reklama
Turluturlu i jak tam mieszkanie?
Zamówiłam łóżko na allegro - wiedziałam, że w końcu na tym stanie:/ Barierka oczywiście zdemontowana
mix_bialy.jpg

Oświetlenie chyba będzie takie
e23ac9fe42c39b733c789b854948

Dywan szary, kudłaty tez już wybrałam. Jeszcze zamówię biurko i chyba na tym skończymy. Mam już dosyć szczerze mówiąc tego urządzania.
Jutro idę uczyć się szyć, mam nadzieję, że sobie palca nie przeszyję na wylot:D

.jagodka Gdzie znalazłaś żyrandol? Ja szukam takiego do salonu..I każdy co widziałam był mały. I te co ja miałam na uwadze miały normalne żarówki (nie wiem czemu mój maz się na te normalne żarówki napalil ).

A ja wiem czemu. Teraz te ledowe oświetlenie robią tak, że ledy są połączone na stałe z lampą, więc jak coś padnie to idzie do kosza wszystko. Bez sensu kompletnie, specjalnie wczoraj pytałam faceta na dziale z oświetleniem. Ten plafon też nie jest duży, ja szukam czegoś niskiego i stosunkowo niewielkiego. Ma jakieś 45cm szerokości i 20 wysokości. Ten akurat znalazłam na allegro. Jest na żarówki e14, więc można podłączyć różne źródła (ledy też) i dowolnie je wymieniać

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam sporo śluzu teraz, nawet dr zauważył, ale mówił że póki nie piecze i nie swędzi to jest ok.
Moje dziecię też kocha mój pęcherz, zdarza mi się leciec do WC trzy razy w 5 minut [emoji38]
Jagodka, żyrandol fajny i to fakt, teraz wszystko robią tak, że jak jeden element się zepsuje, to praktycznie do wyrzucenia.
My prawdopodobnie jeszcze w pazdzierniku/listopadzie kupujemy dom do remontu i się zacznie [emoji6]ale poki co będziemy robić tylko jedno piętro, a drugie za jakiś czas

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
"kończę oko" hi hi ja tak zawsze też mówię ;)
łojezusie, jaki boski ten pokoik !!!
mieszkanie spoko, troszkę drogo, wahamy się, ale o dziwo - pani nie przeszkadza, że jestem w ciąży, chce nam wynająć, elegancja francja. Dałam też ogłoszenie do internetu, że my szukamy i mamy spory odzew.
Weźmiemy je jak nic nie znajdziemy ale te 300 stówy mniej byłoby fajniej...
Teściowa się pyta po co szukamy 2 pokoi skoro jak w lutym urodzę to do kwietnia z domu nie wyjdę bo i tak bedzie zimno, że dziecko przemroże:D o matko-to chyba żart?

Ja chyba znów grzybka złapałam, takie swędzidło tam na dole od piątku że hej, zapisałam się do rodzinnej (dodzwoniłam się po 45 minutach i było miejsce SZOK:)) mam nadzieję, że da mi receptę na mój zbawienny Pimafucin. Gin mi dał dwie recepty ale niestety jest nawrót. I choć twierdził, ze sprzedadzą mi w aptece bez problemu (to jest na receptę, ale nierefundowany) to się pomylił...
Mała fika w brzuchu już od rana. My wciąż bez imienia. Myślimy nad tą Marysią, piękne imię, ale mamy jeszcze jedno i każdy się śmieje a Matka moja własna mówi, że dziecko skrzywdzę :(

Miłego !:)

Do góry