reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Piękny filmik ! Ja też się wzruszyłam. Co prawda, to prawda-te hormony, człowiek ma świeci w oczach z byle powodu.
Co do glukozy to ja połowa 22 tc i jeszcze nie miałam tego testu.
kasia.zosia gratuluję potwierdzenia płci i też czekam na relację z narodzin Lili ;)
Do mnie dziś dotarła przesyłka ze Stanów od siostry mojego męża, która żyję moją ciążą bardziej niż ja ale w sumie to miłe :)
Co do piersi to ja mam xxl, okropnie duże, wcale mi się to nie podoba przed ciążą tak nie miałam i w ogóle w ciągu tygodnia czy dwóch taaaki brzuchol mi wyskoczył, szok :)
Mąż zachwycony cycuchami i brzuchem:D
Ostatnio widziałam na Pudelek.pl zdjęcia Tamary Arciuch w ciąży, no takie malutkie piersi ma kobieta a brzuch duży, zazdroszczę trochę.
Ale jak Sykut w 7 m.nie chciałabym wyglądać ;)

Tak wszystkie gadacie o tych brzuchach, a żadna nie pokaże;) Ja właśnie piję kawusie i jem ciastko francuskie z jabłkiem
Test obciążenia glukozą zazwyczaj robi się między 23 a 26tc. Jak ktoś ma wskazania to robi się go wcześniej (np jeśli w poprzedniej ciąży miał cukrzycę), ja pewnie dostanę nakaz zrobienia na kolejnej wizycie 17.10. Najchętniej wcale bym nie robiła, nienawidzę tego badania bleeee

taa, ja też tego badania nie znoszę i też będę miała zlecone na następnych badaniach o_O
a tak przy okazji to widzę jagódko, że my mamy w te same dni wizyty ;)

Rodosek, na razie co 4 tygodnie, nie wiem czy już od teraz nie będzie co 3, bo coś gin ostatnio wspominał, chociaż wcale mi to nie na rękę, bo każda wizyta płatna 150zł.

no ja myślę, że u mnie na razie zostanie co 4 tygodnie, też płacę za każdą wizytę 150, ale to jest jedyny lekarz, do którego z ciążą bym poszła :D prowadzi moją czwartą ciążę o_O a zyskał u mnie zaufanie po poronieniu i po bardzo problematycznej drugiej ciąży :)

No ja ze wszystkimi 6-cioma do niego trafiłam, też nikomu innemu nie zaufam.
Ufff..skończone!!:D Pan się zbiera, mam z głowy, mogę kurze wycierać:)

reklama
Do góry