reklama
Klauduska
Fanka BB :)
Filmik nie otwiera sie na niektorych telefonach, nie wiem czemu ;c
.jagodka jak doczolgam sie do domu dzis to zrobie! Bo tak zbieram sie juz dlugo i nie moge sobie pstryknac zdjecia.
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
.jagodka jak doczolgam sie do domu dzis to zrobie! Bo tak zbieram sie juz dlugo i nie moge sobie pstryknac zdjecia.
Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 902
Gość
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
sojnabig
Jagódka, sama bym chciała taki pokój, jak Adaś D Bardzo przytulny i ciepły )
Laseczki, czy Wy ostatnio teź macie tak mało mocy? Ja bym znów tylko spała i spała... Czuję się jak na początku ciąży... No ale jak się kładę po południu, to mój synek "Ha! Matka, nie ma spania..." i co on wtedy robi w brzuchu, to masakra jakaś, ale jak nie śpię, to kopie jak normalny człowiek, a nie jak jakiś opętaniec Koniec końców jestem cały czas nie wyspana
Laseczki, czy Wy ostatnio teź macie tak mało mocy? Ja bym znów tylko spała i spała... Czuję się jak na początku ciąży... No ale jak się kładę po południu, to mój synek "Ha! Matka, nie ma spania..." i co on wtedy robi w brzuchu, to masakra jakaś, ale jak nie śpię, to kopie jak normalny człowiek, a nie jak jakiś opętaniec Koniec końców jestem cały czas nie wyspana
joanna4258
mam dokładnie tak samo, sił na nic nie mam i ciągle bym spała tylko starszak mi nie pozwala, bo od kilku dni zrezygnował z drzemek dziennych, więc i ja niestety nie mogę się położyć
sojnabig
mam dokładnie tak samo, sił na nic nie mam i ciągle bym spała tylko starszak mi nie pozwala, bo od kilku dni zrezygnował z drzemek dziennych, więc i ja niestety nie mogę się położyć
Już myślałam że to coś ze mną nie tak... M wraca z drugich zmian kolo 23 i jest mi taaaak ciężko wytrzymać aż wróci a jak już wytrzymam to pogadam z nim 10 minut i już śpię
U nas to pierwszy maluszek będzie, więc korzystam z tego, że przy kolejnej ciąży już nie będzie spania kiedy chce
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
sojnabig
A tak z ciekawości co ile mniej więcej czujecie ruchy swoich maluszków ?
Praktycznie co godzinę
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
turluturlu
A mi jest duszno. Ciężko mi się łapie oddech... Czytałam, że to normalne. Ale czuję się jakbym ze 100 kg ważyła.
Co to będzie później..
Co to będzie później..
reklama
asiami
Zaciekawiona BB
Ja to czasem po rozmowie przez telefon mam zadyszkę kondycja minus sto...
Co do ruchów, u mnie tak różnie, w dobre dni przynajmniej raz na godzinę czuję, od wczoraj jednak prawie nic, czasem tylko coś bardzo delikatnego. Niby wiem, że tak może być, ale strasznie nie lubię, jak dzidziuś ma dzień lenia
Co do ruchów, u mnie tak różnie, w dobre dni przynajmniej raz na godzinę czuję, od wczoraj jednak prawie nic, czasem tylko coś bardzo delikatnego. Niby wiem, że tak może być, ale strasznie nie lubię, jak dzidziuś ma dzień lenia