reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

Czyli wychodzi na to, że jak się jakiemu lekarzowi podoba, tak robią tę glukozę :confused:
Klauduśka, bardzo ładny teledysk i bardzo ładny ślub :)
Jagódka, taaak, pochwal się efektem końcowym! :)

reklama
Filmik nie otwiera sie na niektorych telefonach, nie wiem czemu ;c

.jagodka jak doczolgam sie do domu dzis to zrobie! Bo tak zbieram sie juz dlugo i nie moge sobie pstryknac zdjecia.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

1475846881717.jpg
1475846890620.jpg
1475846895461.jpg
to pokój Adasia, szafka nocna do wymiany, od starych mebli na razie
1475846929583.jpg
U Klaudii na razie nic nie pokażę, bo tylko zabudowa jest w pokoju jak widać;)

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475846881717.jpg
    1475846881717.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 257
  • 1475846890620.jpg
    1475846890620.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 263
  • 1475846895461.jpg
    1475846895461.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 256
  • 1475846929583.jpg
    1475846929583.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 259
Jagódka, sama bym chciała taki pokój, jak Adaś :DD Bardzo przytulny i ciepły :))

Laseczki, czy Wy ostatnio teź macie tak mało mocy? Ja bym znów tylko spała i spała... Czuję się jak na początku ciąży... No ale jak się kładę po południu, to mój synek "Ha! Matka, nie ma spania..." i co on wtedy robi w brzuchu, to masakra jakaś, ale jak nie śpię, to kopie jak normalny człowiek, a nie jak jakiś opętaniec :p Koniec końców jestem cały czas nie wyspana :p

Laseczki, czy Wy ostatnio teź macie tak mało mocy? Ja bym znów tylko spała i spała... Czuję się jak na początku ciąży... No ale jak się kładę po południu, to mój synek "Ha! Matka, nie ma spania..." i co on wtedy robi w brzuchu, to masakra jakaś, ale jak nie śpię, to kopie jak normalny człowiek, a nie jak jakiś opętaniec :p Koniec końców jestem cały czas nie wyspana :p

mam dokładnie tak samo, sił na nic nie mam i ciągle bym spała tylko starszak mi nie pozwala, bo od kilku dni zrezygnował z drzemek dziennych, więc i ja niestety nie mogę się położyć

mam dokładnie tak samo, sił na nic nie mam i ciągle bym spała tylko starszak mi nie pozwala, bo od kilku dni zrezygnował z drzemek dziennych, więc i ja niestety nie mogę się położyć

Już myślałam że to coś ze mną nie tak... M wraca z drugich zmian kolo 23 i jest mi taaaak ciężko wytrzymać aż wróci a jak już wytrzymam to pogadam z nim 10 minut i już śpię :D
U nas to pierwszy maluszek będzie, więc korzystam z tego, że przy kolejnej ciąży już nie będzie spania kiedy chce :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A mi jest duszno. Ciężko mi się łapie oddech... Czytałam, że to normalne. Ale czuję się jakbym ze 100 kg ważyła.
Co to będzie później..:)

reklama
Ja to czasem po rozmowie przez telefon mam zadyszkę ;) kondycja minus sto...
Co do ruchów, u mnie tak różnie, w dobre dni przynajmniej raz na godzinę czuję, od wczoraj jednak prawie nic, czasem tylko coś bardzo delikatnego. Niby wiem, że tak może być, ale strasznie nie lubię, jak dzidziuś ma dzień lenia :p

Do góry