reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Wszystkozajete a jaki masz termin? Sorki ale nie ogarniam wlasnej daty porodu a co dopiero wasze :D Ostatnio lekarz mowil o 25.02, teraz o 28.02, a na pierwszym prenatalnym ti w ogole o 14.02. No ale przyjmuje to co wpisal w karcie czyli 28.02 :)
Ja badania prenatalne mam w ten czwartek.

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Klauduśka najważniejszy jest termin z początku ciąży i on się nie przesuwa.
Grabcia bierzesz magnez albo no-spę? Mija Ci to po oddaniu moczu, czy nadal jest taki ciężki? Jak jest ciężki to powinnaś skonsultować to z ginekologiem, bo może Ci się skrócić szyjka od tych skurczy..
Pokoje przygotowane, mogą jutro wchodzić, niech skręcą i spadają;) Mam nadzieję, że tylko dwa dni u nas zabawią.

Elenna córeczka ma nieziemskie moce hihi dzieci są niemożliwe :)

Połówkowe juz nam się na dobre zaczęły a ja będę mieć dopiero w 24 tyg 20 października :)

Fajnie macie z tymi różnymi spotkaniami i warsztatami dla ciężarnych mnie jedynie czekaja spotkania z położna jeszcze musze iść się zapisać a jakoś weny tez nie mam.

Klauduska 1.03 w sumie się prześlizgnęło na marzec (bo był 28.02 najpierw), ale jak będzie w rzeczywistości to się okaże.

Też z rana mam "ciężki" brzuch. Ale szyjka ok, macica miękka - dziś potwierdzone na wizycie.

Klauduśka najważniejszy jest termin z początku ciąży i on się nie przesuwa.
Grabcia bierzesz magnez albo no-spę? Mija Ci to po oddaniu moczu, czy nadal jest taki ciężki? Jak jest ciężki to powinnaś skonsultować to z ginekologiem, bo może Ci się skrócić szyjka od tych skurczy..
Pokoje przygotowane, mogą jutro wchodzić, niech skręcą i spadają;) Mam nadzieję, że tylko dwa dni u nas zabawią.
Ja spokojnie bo po moich przygodach z nerka mówił mi ze mogę mieć takie odczucia po za tym jak byłam na wizycie to otwarcie mi powiedział ze wszystko się rozciąga [emoji5] więc my spokojnie a Artuś nadzwyczaj aktywny [emoji4]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

.jagodka wiem, ze sie tak przyjmuje ale moj lekarz dopiero teraz obliczyl date porodu i wpisal w karte 28.02. Wiec przyjmuje to co powiedzial.

Zazdroszcze tego remontu. Nie moge sie doczekac az my sie wprowadzimy do naszego mieszkanka i je urzadze po swojemu!

Napisane na Che2-L11 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Niedawno było dużo połówkowych 29.09 teraz 17.10 :) fajnie :)
Mi ostatnio brzuch twardnieje czesciej. Chyba za dużo robie, bo to zawsze po wysiłku fizycznym. Wczoraj zaszalelismy z mężem w łóżku i brzuch zrobił mi się jak kamień doslownie. Mam wizytę w piątek wiec zapytam czy mi w ogóle wolno jeszcze.

Do góry