reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

Turluturlu, póki działa otrivin to mogę oddychać:p Wykasłałam się po wstaniu za cały dzień, teraz już mnie tak nie szarpie. Ale wiem, że jeszcze daleka droga. Z plusów prawie wyschła mi już opryszczka pod samym nosem, ta na ustach jest o dzień świeższa, więc jeszcze dokucza. Ogólnie szału nie ma, ale głowa już nie boli (oby nie chwilowo, a już na stałe), więc generalnie nie czuję się jak zwłoki:p
A czapkę muszę zrobić jeszcze jedną, bo koleżanka już mnie poprosiła o taką sama dla jej synka, czekam tylko na wymiary.
Grabcia czyli zadziałali na objawy a nie przyczynę, przynajmniej przestało boleć, ale sprawdź koniecznie gdzieś indziej. Ty masz zamiar rodzić w tym samym szpitalu?

reklama
Grabcia to faktycznie profesjonalne podejście masakra jakas.

Jagódka Ciebie choróbsko cos nie chce odpuścić współczuję.

Turluturlu super wieści :) a w którym tyg jesteś za połówkowe masz za 3 tyg. U nas ma być dzisiaj mam dokładnie 20+1 i ciekawe czy będzie :)

Hej dziewczyny :) sledze was od kilku dni, jestem tu nowa ale tez chce z Wami dzielic sie swoja ciazowa przygoda, szczegolnie ze jest to moja pierwsza ciaza
Ja juz w koncowce 18 tyg, we wtorek mam wizyte moze sie dowiem czegos konktretnego co do plci. A jesli nie to jeszcze polowkowe mam zaplanowane na 4.10 wiec moze w koncu poznam co kryje sie pod moim serduszkiem. Zyje jedynie spekulacjami po usg genetycznym gdy lekarz powiedzial ze raczej kieruje sie ku chlopcu ale tym badaniom w I trymestrze tak bardzo nie ufam, szczegolnie ze maz liczy na ukochana coreczke
Zycze Wam milego dnia!

anness witamy :)
a ja zaczynam mieć ciążowe wymysły jedzeniowe (w poprzednich ciążach ich nie miałam) i tak wczoraj małżona wysłałam do sklepu po gruszki ;) a dziś z rana racuchy na śniadanie musiałam zjeść :D jeszcze taki kisiel cytrynowy z jabłuszkiem za mną chodzi, więc już przynajmniej wiem co na podwieczorek będzie :D
u mnie dzieci jakieś takie nie wyraźne od trzech dni, więc zostawiam je w domu - niby nic im nie ma, ale wciąż takie 37,1st. o_O

Dziewczyny a jak to u Was jest z ruchami dzieciatka? Czujecie raczej takie bulgotanie/przelewanie czy juz ostrzejsze kopniaczki? Jestem ciekawa jak tu jest u Was w waszym tygodniu ciazy :)

Anness witaj:) ja jestem w 20 tyg i jeszcze nie dawno czułam takie mocniejsze kopniaczki, a od kilku dni nie czuję prawie wcale...

Zdrówka dziewczyny, ale długo Was te choróbska trzymają:(

Dziewczyny a jak to u Was jest z ruchami dzieciatka? Czujecie raczej takie bulgotanie/przelewanie czy juz ostrzejsze kopniaczki? Jestem ciekawa jak tu jest u Was w waszym tygodniu ciazy :)

My dziś zaczynamy 23 tydzień i kopie już bardzo mocno, tak, że i mąż i moja mama jak przykładają rękę to od razu czują :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No i co poszłam do ośrodka na wyniki czekać do jutra i może wtedy coś poradzą paracetamol przeciwbolowo i leżeć..A najlepiej zgłosić się do ginekologa.... tyle ze jest na urlopie i wizyta na środę umowiona...

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry