reklama
kasia.zosia
Moderatorka
z doświadczenia doradzę: nie powstrzymuj się, im sie dłużej zwleka tym jest gorzej
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
>Dysiak<
Fanka BB :)
Gratulacje Faktycznie szybciutkoJa juz po pojechalismy ok 2 mala przyszla na Swiat o 4. Lezy na mnie teraz
Drusia2016
Gratuluje wszystkim Mamusiom i zycze powodzenia tym które maja porod jeszcze przed soba:-)
Jest szansa ze wyjdziemy dzis do domku. Ja jestem juz na liscie do wypisu więc wszystko zalezy od wynikow badan coreczki. Zjadlam dzis pierwszy posilek od niedzieli i powiem Wam ze nawet sniadanie szpitalne moze byc pyszne
Sent from my LG-D290 using Forum BabyBoom mobile app
Jest szansa ze wyjdziemy dzis do domku. Ja jestem juz na liscie do wypisu więc wszystko zalezy od wynikow badan coreczki. Zjadlam dzis pierwszy posilek od niedzieli i powiem Wam ze nawet sniadanie szpitalne moze byc pyszne
Sent from my LG-D290 using Forum BabyBoom mobile app
Myszka7_2005
A ja jutro do cięcia o tej porze Mała będzie już że mną. Na oddziale zakaz odwiedzin, co mnie akurat cieszy
wszystkozajete
Moderatorka
Barnek gratuluje Misia jak u Ciebie?
U mnie w szpitalu nie ma takiej opcji, że na noc zdrowe dziecko zabierają. Położne przyjdą i pomogą jak trzeba, ale dziecko zawsze jest w pokoju z mamą.
U mnie w szpitalu nie ma takiej opcji, że na noc zdrowe dziecko zabierają. Położne przyjdą i pomogą jak trzeba, ale dziecko zawsze jest w pokoju z mamą.
kasia.zosia
Moderatorka
Dziewczyny zadna nie wstawia zdjęć brzuszka ostatnio, chetnie bym porownala swoj do waszych bo ostatnio rosne niesamowicie szybko [emoji1]
Drusia super wiadomość, trzymam kciuki za wyniki córci! [emoji9]
Wrzuciłam porównaj z moim
reklama