reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
U mnie też mały spadał z wagi - okazało się ze wędzidełko do podciecia (idziemy w środę podciac), ja nie odstawiłam od piersi, tylko daje najpierw piers a później resztę odciagam laktatorem i daje z butli , po prostu wiem ze on nie opróżni do końca bo takiego ruchu językiem nie ma, ale jak laktatorem działałam wcześniej to mniej więcej wiem ile mam ;) ,

Kazali mi mm dokarmiac, kupiłam ale staram się moje dawać

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
O rany, takiemu maleństwu podcinać wędzidełko:eek: myślisz że to jest przyczyną nieefektywnego ssania? Ja tak samo robiłam jak ty że najpierw pierś a potem butla i takim systemem spadał na wadze. Dlatego kazała mi puki co odstawić i dawać samą butlę. Teraz już ładnie przybrał. Też mam w pogotowiu mm NAN jakby mi brakło mojego. Bo tak na styk mi wystarcza, mój teraz zjada tak ok 60 ml.:wink:

Jagodka gratulacje [emoji5] moj tez na cycku ale ciągle plakal i jak wzieli go na badania to go dokarmili żeby nie plakal [emoji34]

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
Niestety większość szpitali to praktykuje bo na początku jest mało co pokarmu . Ważne żebyś jak najczęściej przystawiała by pobudzić laktację. W 3 dobie napływa więcej mleka. Powodzenia w karmieniu:happy:

Niestety większość szpitali to praktykuje bo na początku jest mało co pokarmu . Ważne żebyś jak najczęściej przystawiała by pobudzić laktację. W 3 dobie napływa więcej mleka. Powodzenia w karmieniu:happy:

Mój na szczęście tego nie praktykuje, jak dziecko jest na badaniach a potem jest głodne to przynoszą do mamy na karmienie. Fajnie by było gdyby wszystkie szpitale szanowały decyzje mamy jak chce karmić.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już na sali, pod ktg i właśnie dostaje oxy..
Ogólnie personel przemiły, sala 2osobowa, wszystko nowoczesne i czyste więc jest super ;)
Lekarz powiedziała że raczej potrwa to u mnie kilka dni.. zobaczymy ;) chyba oblatuje mnie strach że to juz za niedługo ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

To powodzonka! Nie będzie tak zle :) mysl pozytywnie, to naprawdę dużo pomaga przy porodzie :)

Jagodka gratulacje dla Ciebie, fajnie ze w miare szybko poszlo :)

Sojna to moze u Ciebie w koncu cos sie ruszy :) oby!! Powodzenia

Krotkie wedzidelko jest czesto problemem w karmieniu, wiec bardzo madrze ze podetna. Maluszka to na pewno nie boli, a bedzie wydajnie ciagnal:)

Kosik moze u Ciebie szybko pojdzie:)!

Ja dzis ikea zaliczylam :) Zobaczymy moze sie i u mnie cos ruszy. W styczniu dzieciak sie na swiat pchal a teraz cisza....

reklama
Do góry