reklama
magdalena79
Fanka BB :)
O rany, takiemu maleństwu podcinać wędzidełko myślisz że to jest przyczyną nieefektywnego ssania? Ja tak samo robiłam jak ty że najpierw pierś a potem butla i takim systemem spadał na wadze. Dlatego kazała mi puki co odstawić i dawać samą butlę. Teraz już ładnie przybrał. Też mam w pogotowiu mm NAN jakby mi brakło mojego. Bo tak na styk mi wystarcza, mój teraz zjada tak ok 60 ml.U mnie też mały spadał z wagi - okazało się ze wędzidełko do podciecia (idziemy w środę podciac), ja nie odstawiłam od piersi, tylko daje najpierw piers a później resztę odciagam laktatorem i daje z butli , po prostu wiem ze on nie opróżni do końca bo takiego ruchu językiem nie ma, ale jak laktatorem działałam wcześniej to mniej więcej wiem ile mam ,
Kazali mi mm dokarmiac, kupiłam ale staram się moje dawać
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
magdalena79
Super!!! Gratulacje dla mamy i zdrówka dla Wiktorka!!! Wiktor ładne imię☺Wiktorek jest już ze mną. Już nawet cycujemy. Ur o 14:30. 2900g, 52cm, poród sn bez nacięć pęknięć itp ekspres 4godziny
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
magdalena79
Niestety większość szpitali to praktykuje bo na początku jest mało co pokarmu . Ważne żebyś jak najczęściej przystawiała by pobudzić laktację. W 3 dobie napływa więcej mleka. Powodzenia w karmieniuJagodka gratulacje [emoji5] moj tez na cycku ale ciągle plakal i jak wzieli go na badania to go dokarmili żeby nie plakal [emoji34]
Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom
kasia.zosia
Moderatorka
Niestety większość szpitali to praktykuje bo na początku jest mało co pokarmu . Ważne żebyś jak najczęściej przystawiała by pobudzić laktację. W 3 dobie napływa więcej mleka. Powodzenia w karmieniu
Mój na szczęście tego nie praktykuje, jak dziecko jest na badaniach a potem jest głodne to przynoszą do mamy na karmienie. Fajnie by było gdyby wszystkie szpitale szanowały decyzje mamy jak chce karmić.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kosik_3
Ja już na sali, pod ktg i właśnie dostaje oxy..
Ogólnie personel przemiły, sala 2osobowa, wszystko nowoczesne i czyste więc jest super
Lekarz powiedziała że raczej potrwa to u mnie kilka dni.. zobaczymy chyba oblatuje mnie strach że to juz za niedługo
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Ogólnie personel przemiły, sala 2osobowa, wszystko nowoczesne i czyste więc jest super
Lekarz powiedziała że raczej potrwa to u mnie kilka dni.. zobaczymy chyba oblatuje mnie strach że to juz za niedługo
kasia.zosia
Moderatorka
Ja już na sali, pod ktg i właśnie dostaje oxy..
To powodzonka! Nie będzie tak zle mysl pozytywnie, to naprawdę dużo pomaga przy porodzie
Jagodka gratulacje dla Ciebie, fajnie ze w miare szybko poszlo
Sojna to moze u Ciebie w koncu cos sie ruszy oby!! Powodzenia
Krotkie wedzidelko jest czesto problemem w karmieniu, wiec bardzo madrze ze podetna. Maluszka to na pewno nie boli, a bedzie wydajnie ciagnal
Kosik moze u Ciebie szybko pojdzie!
Ja dzis ikea zaliczylam Zobaczymy moze sie i u mnie cos ruszy. W styczniu dzieciak sie na swiat pchal a teraz cisza....
Sojna to moze u Ciebie w koncu cos sie ruszy oby!! Powodzenia
Krotkie wedzidelko jest czesto problemem w karmieniu, wiec bardzo madrze ze podetna. Maluszka to na pewno nie boli, a bedzie wydajnie ciagnal
Kosik moze u Ciebie szybko pojdzie!
Ja dzis ikea zaliczylam Zobaczymy moze sie i u mnie cos ruszy. W styczniu dzieciak sie na swiat pchal a teraz cisza....
Jenny_1502
Kosik - dasz radę, powodzenia :d
Poprasuję, może i coś u mnie ruszy :d
Poprasuję, może i coś u mnie ruszy :d
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Kosik mi się mega trzęsły nogi, jak nie moje same podrygiwaly, jak gin pęcherz przebijał