reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Zawsze ktoś może Ci potem dokupić. Rzadko się zdarza, żeby dziecko od razu 62 nosiło.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

To wiem :) kilka mam. Tyle ze liczyłam ze urodzi sie w granicach 56 cm i długo w takich nie pochodzi. A tu chyba bedzie niespodzianka:) Tata dokupi ;) teraz juz nic nie kupuje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie dziewczyny wy tak wyczekujecie porodu siedzicie jak na szpilkach a moj okruszek we wtorek skończył 3 tygodnie i jest cudnie rozgląda się już uśmiecha jest przeslodki kocham go najbardziej na świecie ale nie mogę przeżyć jednej rzeczy...tego ze nie ja go urodziłam [emoji22] tak bardzo walczyłam o SN i mimo że samo się zaczęło nic z tego nie wyszło [emoji22] ta myśl mi odbiera całą radość [emoji22]

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Wiecie dziewczyny wy tak wyczekujecie porodu siedzicie jak na szpilkach a moj okruszek we wtorek skończył 3 tygodnie i jest cudnie rozgląda się już uśmiecha jest przeslodki kocham go najbardziej na świecie ale nie mogę przeżyć jednej rzeczy...tego ze nie ja go urodziłam [emoji22] tak bardzo walczyłam o SN i mimo że samo się zaczęło nic z tego nie wyszło [emoji22] ta myśl mi odbiera całą radość [emoji22]

Jak nie Ty go urodziłaś? Cc to tez jest porod. Miną emocje, hormony opadną i nic radości Ci nie odbierze. Po to wymyślili cc, zeby z niego korzystać jak jest taka potrzeba.

Grabcia co ty wygadujesz !!
Poród przez cc to też poród!
Ważne że jest całe i zdrowe. Nie wmawiaj sobie takich rzeczy,

Wysłane z mojego Tiger przy użyciu Tapatalka

Grabcia cos Ty! Ty go nosilas 9miesiecy, i ty go urodzilas! Nikt inny.
Wazne ze jestescie oboje zdrowi, i wszytsko ok. Ciesz sie ile mozesz, czas tak szybko leci :)

Grabcia No co Ty... głowa do góry :) najważniejsze ,że zrobiłaś wszystko żeby był cały i zdrowy :)
Niestety na to nie mamy czasami wpływu . Większość z nas pewnie myśli /myślała że urodzi SN a potem nagle się okazuje ,że nie może . To że cc to nie znaczy ,że jesteś jakaś gorsza.

Moja koleżanka dziś urodziła i też nagle stwierdzili ,że cc bo jest "wąska" a poza tym skurcze były a rozwarcia zero. No i ma swoją Małą 3600 ;)

reklama
No tak mnie jakoś nachodzi. A jeszcze jakbym oglądała jakiś program z porodem SN to tylko płacz [emoji22]
Ale nie będę was tym obciążać wy czekajcie spokojnie na wasze maleństwa

Do góry