reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Klauduska - moja noc podobna. Spalam moze z trzy godziny. Skurcze, ból krzyża i bezsennosc. Tez teraz zalatwiam badania i mam straszna ochote na kawe wiec moze wpadne gdzies po drodze.

Napisane na LG-D290 w aplikacji Forum BabyBoom

Densik Gratulacje! Doczekalas się :)

Mnie okropnie krzyż boli tzn ucisk znów mam na nerw jakiś,nawet załatwić się nie mogę :/ Kaszel pierwsza klasa,udusić mnie chce,właśnie inhalacje z soli robilam.

Densik Gratulacje! Doczekalas się :)

Mnie okropnie krzyż boli tzn ucisk znów mam na nerw jakiś,nawet załatwić się nie mogę :/ Kaszel pierwsza klasa,udusić mnie chce,właśnie inhalacje z soli robilam.

Airfix trzymaj się, już niedługo będzie lepiej :)
Może u Jagódki się coś ruszyło? :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U jagódki nic się nie ruszyło. Wstałam z jakimś reumatyzmem w dłoniach???, no ruszyć nie mogę, bo boli:/ brzuch standardowo twardy, ale póki co cisza.
Densik gratuluję!!!!
Wszystkozajete, prośba do Rozmaryn, to ona tu dowodzi, ja tylko zamiatam, ale też uważam, że to już czas.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Denisik gratulacje! I szybkiego powrotu do domku

A ja w dwupaku ale bez szału. Syn mi wstawał 4 razy w nocy a potem Malutka się znudziła i ostro fikala więc od 5 na nogach. Głowę mi rozsadzi. Muszę się zebrać w sobie i jechać do miasta załatwić urząd i mojego M popołudniu odebrać od mechanika. Wszystko oczywiście z synem bo a jakże, przecież nie rodzę
Wczoraj byłam na wizycie i oznak porodu brak, co w sumie dobrze bo dotrwam do terminu cesarki ale chciałabym chociaż jakieś małe skurcze przed, żeby się Mała nie rodziła tak " na zimno". Chyba dzień przed okna pomyje

Drusia ja zrobilam sobie nawet kanapki do torby, zeby zjeść od razu po badaniach [emoji1]

Ja sie nie znam, nie wiem gdzie jest zamkniety i czy do niego należę [emoji29] Ktos mnie pokieruje, gdzie uzyskam jakies informacje o tym?

U mnie tez oznak porodu brak, szyjka zamknieta, wszystko w normie. No i lekarz mnie uspokoil, ze do 4kg na pewno nie dobijemy. Teraz wyszlo 2920g więc mała przestała szybko rosnąć. Lekarz obstawia, ze maksymalnie do 3300g dobijemy no ale uprzedza o możliwym błędzie. [emoji4] Nastepna wizyta tydzień przed porodem.

reklama
Ja jestem za tym, zeby zamknąć się tutaj. Wszystkie Dziewczyny wiedzą gdzie jesteśmy (z grupą był wieczny problem). Jedyny problem jest taki, że wtedy same nie możemy dodawać/usuwać członków, musi to zrobić administrator, więc będzie to trwało.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry