reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Misia-A - zdrówka życzę, musisz wydobrzeć !:)
Sojna, no może więcej miłości z partnerem żeby akcję przyspieszyć?;-)
kasia.zosia - trzymamy kciuki za Twojego męża:D mój ma jutro wizytę u dentysty, wisi karteczka na lodówce, ma Pani dzwonić i przypomnieć (rok się zapisywał...brak słów) a ja i tak wiem jak będzie, wyleci jak rakieta za 5 dwunasta bo zapomniał a żonka nie przypomniała..
Ja mam ogromną ochotę na sex od początku ciąży, ale ciągle te infekcje.
Dziś sobie jednak chyba zaszaleję przed wizytą, skoro i tak pewnie dostanę globulki jakieś to będzie zakaz, więc może się dziś załapię :D
I shopping dziś też mamy z mężem, obiecywał od dawna, nienawidzę galerii handlowych ale termin na 11 a tu cisza..

.jagódka, piszesz o skurczach, dużo z Was zresztą o nich wspomina.
A moja macica chyba śpi, parę skurczy w nocy raz na jakiś czas i cisza...
Czy bóle takie jak na okres, silne, utrzymujące się, takie ostre bóle podbrzusza to też są ćwiczenia macicy?
Bo się zaczęłam martwić, że u mnie NIC się nie dzieje :(
Zdradziecka macica nie chce współpracować:D

Jak dobrze slyszec ze nie tylko moj maz zwariowal :) tak samo zero seksu bo boi sie ze zrobi krzywde dziecku... wcsoraj probowalam naklonic bylo blisko ale nici... zostaje mi stosowanie 3s :) a termin juz za tydzien 1 luty !!!

shopping - wlasnei wrocilam ze sklepu z uzywkami: obladowana nartami dla starszaka i kupa innych rzeczy
sprzatanie-codziennie
suty -juz ze starszakiem masowalam, ale tyle, ze macica sie stawiala i nic poza tym
schodow nie posiadam, chyba ze pojde gdzies poszukac w teren

lod wyskrobany z zamrazarki.. na sex jakos nie mam ochoty, taka polamana i obolala jestem..

tutaj polecaja jeszcze SAUNE , owszem korzystam

I NIC

wiec jaki wniosek? Jka ma sie zaczac to sie i bez "esow" zacznie

Witam dziewczyny postanowiłam dołączyć do grona lutówek mimo iż termin jeden na 29 stycznia. Mam przeczucie ze będzie jednak luty . Jest to moja druga ciąża , synek ma 7 lat . Pierwszy poród zakończył się cesarką ze względu na wagę jaką przewidywano no i 11 dni po terminie. Zobaczymy jak będzie teraz. Tak bardzo chciałabym SN ...Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie mamuśki [emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

IMG_0593.PNG
Znalazlam na facebooku i tak stwierdzam ze moj maz zatrzymal sie na etapie 2-3 albo nawet i nie doszedl do niego :)
A wczoraj dumny wszedl do sypialni i mowi ze odkad sie przeprowadzilismy do nowej to jak ladnie porzadek "utrzymujemy" tylko ze ja siedze w domu to sprzatam codziennie :) a wczoraj odkurzylam i zmylam podloge a ten jadl popcorn i mowie ze nakruszyl w lozku to siup na podloge :)

Załączniki

• IMG_0593.PNG
    IMG_0593.PNG
    212,8 KB · Wyświetleń: 304
Witam dziewczyny postanowiłam dołączyć do grona lutówek mimo iż termin jeden na 29 stycznia. Mam przeczucie ze będzie jednak luty . Jest to moja druga ciąża , synek ma 7 lat . Pierwszy poród zakończył się cesarką ze względu na wagę jaką przewidywano no i 11 dni po terminie. Zobaczymy jak będzie teraz. Tak bardzo chciałabym SN ...Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie mamuśki [emoji1]

Cześć :) i z jaka waga się urodził syn? Lekarze dobrze przewidzieli? :)

Właśnie zadzwonili do mnie z przychodni, że źle mi pobrali krew na fibrynogen (źle?!) - u nas wymagają tego do porodu i że muszę powtórzyć.
Świetnie, tylko szkoda, że punkt pobrań jest do 9:30 a nie raczyli zadzwonić wcześniej, to bym zrobiła sobie w jakimś EnelMedzie, gdzie pobrania do 12 są i wynik po 18..
A już liczyłam, że będę miała komplet.:(

reklama
Do góry