U
użytkownik 902
Gość
Łażę sama. Nawet jak mi wody odejdą to co mi mąż w tym pomoże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sojna może organizm ci się oczyszcza?
Swoją drogą tak się zastanawiam czy wy dziewczyny dalej jakoś normalnie funkcjonujecie? W sensie czy chodzicie na zakupy czy np do koleżanki na kawę? Bo ja na zakupy chodzę ale z mężem ale dziś zaprosiła mnie koleżanka na kawę i zastanawiam się czy jechać samej.. boję się, że mnie coś złapie, odejdą mi wody czy zaczną się skurcze i nie będę w stanie sama wrócić do domu..
Sojna może organizm ci się oczyszcza?
Swoją drogą tak się zastanawiam czy wy dziewczyny dalej jakoś normalnie funkcjonujecie? W sensie czy chodzicie na zakupy czy np do koleżanki na kawę? Bo ja na zakupy chodzę ale z mężem ale dziś zaprosiła mnie koleżanka na kawę i zastanawiam się czy jechać samej.. boję się, że mnie coś złapie, odejdą mi wody czy zaczną się skurcze i nie będę w stanie sama wrócić do domu..
Swoją drogą tak się zastanawiam czy wy dziewczyny dalej jakoś normalnie funkcjonujecie? W sensie czy chodzicie na zakupy czy np do koleżanki na kawę?
Wszystkozajęte - przykre jest to, że większości kobiet nie stać na taki luksus. Nie tak powinno być, że człowiek po normalną opiekę ucieka do prywatnego szpitala