reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Japko super ze się w końcu udało! :)
Rozmaryn trzymam kciuki żeby w końcu się udało :) i żeby nikt Ci brązu nie zgarnął sprzed nosa! :D
Aplikacja w telefonie mi się zbuntowała, ładuje się i laduje

Rozmaryn, oj ale to trwa... napiecie rosnie:) jak jestes w szpitalu to na pewno wiedza co robia.
Ale moze skorzystasz albo ktos inny. U nas polecaja:
- spacer - dlugi
- krecenie biodrami na stojaco
- siedzenie na pilce i bujanie sie na boki
- kucanie z kolanami na bok... tak aby dziecko szybciej zeszlo jak najnizej

Moze cos pomoze?
Trzymam kciuki za Ciebie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ellena ale niespodzianka !! Gratulacje :)

Ja byłam wczoraj na badaniu gin i sie okazalo, ze mój synuś ma juz Ok 3300 (36tc!) ginekolog mi powiedziała ze najprawdopodobniej złe obliczony termin albo to po Celestonie który mi podawali w szpitalu miesiąc temu wiec w sumie mogłabym juz rodzic. Po badaniu zaczął mi odchodzić krwisty czop wiec podejrzewam ze juz niedługo sie spotkamy :) i nawet bym chciała bo czuje solidne obciążenie mojego 'malenstwa' :) (weźcie pod uwagę, ze ja mam 158 cm a mój maz 172) [emoji4][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry