reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2017

reklama
Japko super ze się w końcu udało! :)
Rozmaryn trzymam kciuki żeby w końcu się udało :) i żeby nikt Ci brązu nie zgarnął sprzed nosa! :D
Aplikacja w telefonie mi się zbuntowała, ładuje się i laduje

Rozmaryn, oj ale to trwa... napiecie rosnie:) jak jestes w szpitalu to na pewno wiedza co robia.
Ale moze skorzystasz albo ktos inny. U nas polecaja:
- spacer - dlugi
- krecenie biodrami na stojaco
- siedzenie na pilce i bujanie sie na boki
- kucanie z kolanami na bok... tak aby dziecko szybciej zeszlo jak najnizej

Moze cos pomoze?
Trzymam kciuki za Ciebie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ellena ale niespodzianka !! Gratulacje :)

Ja byłam wczoraj na badaniu gin i sie okazalo, ze mój synuś ma juz Ok 3300 (36tc!) ginekolog mi powiedziała ze najprawdopodobniej złe obliczony termin albo to po Celestonie który mi podawali w szpitalu miesiąc temu wiec w sumie mogłabym juz rodzic. Po badaniu zaczął mi odchodzić krwisty czop wiec podejrzewam ze juz niedługo sie spotkamy :) i nawet bym chciała bo czuje solidne obciążenie mojego 'malenstwa' :) (weźcie pod uwagę, ze ja mam 158 cm a mój maz 172) [emoji4][emoji85]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry