reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jenot u nas są przebieralnie rodzinne więc my chodziliśmy wszyscy do jednej (ja mąż i dzieć) i pilnowaliśmy szkraba na zmianę. Z tego co widziałam to dużo rodziców tak robiło.

witam sie ponownie..
u nad masakra na tym usg dzis ..maly tak krzyszal I sie szarpal ze usg nie czytelne ,za mc wizyta kontrolna i zdj rtg;o
ogolnie przerazily go male bobasy ;
teraz lezy frzeczny jakby nigdy nic:p
co do skarpetek nawet nie wiem jaki rozm mamy

wy narzekacie na tesciowe ,a ja niestety na wl mame(az serce peka)ale prawda jest taka ze nie lubi moje M. I jest zla gdy trzmam jego str. Gdy na niego jedzie. Przez to slucham jaka jestem zla bo powinnam trzyma jej strone
no I wyplakalam sie wam;o

Bettina ja na lato kupiłam małemu stopki, są cienkie i krótkie.
A tak poza to w Zara są fajnr skarpetki.

My też byliśmy na basenie kilka tyg temu i mały zadowolony.

NowaNatka nie przejmuj się, są gorsze, niestety.
Moja rodzicielka nawyzywała mnie i dzieci 2 dni temu, córka do teraz ma traumę :(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Caro jak tak czytam co piszesz to włos się jeży przecież jesteś jej córką i nie ważne co by się działo matka zawsze wspiera dzieci.

Caro no ja pominelam u mnie pikantne szczegoly,ale wyzywana jestem codziennie(mieszkamy obok siebie , dom ala blizniak)
a gdy widziala raz ze poplakalam sie przez nia wysmiala mnie . Wiesz Caro rozumiem Cie doskonale

reklama
Karmilam po kapieli Olafa i unelam :/

Carolajna mówisz jak mój mąż o swojej mamie... Ech... Ja tego nie rozumiem (mojej teściowej) po latach wiem jaka ona jest i już nawet o niej rozmawiać nie chce.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry