reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Hejjj, u nas 2 noc ciężka, mały lądował u nas. Chyba te zęby mu tak dokuczają. W ciągu dnia też nie jest kolorowo a ja taka zmęczona...ehh.
Właśnie wsuwam kanapkę z Subway.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ola to uczulenie nie od tego ale udało mi sie nad nim zapanować. Ciocia wpadła zobaczyć te moje nieszczęsne oczy i stwierdziła że miała też coś takiego i że ma jeszcze całą maść z antybiotykiem. Na razie zniknęło ale jeszcze smaruję zobaczymy co będzie jak odstawię. Nie zapomnij zabrać teściowej do rodziców niech się kobieta rozerwie a co;);):p

Caro a jak mdłości odpuściły Ci odrobinkę.?

Magmich a myslalam, ze to od tego, ale dobrze, ze udalo Ci sie z tym zwalczyc... w sumie nie pomyslalam, zeby Ci polecic masc z antybiotykiem,a kiedys Antos taka dostal :) a wiesz, ze chetnie bym ja zabrala, bo ona przy mojej mamie jest dla mnie PRZEEEEEEEEEEMIŁA! I przez to moja mama nie moze uwierzyc w to, co o niej nie raz opowiadam :/ musze ja chyba nagrac...

Caro, wlasnie jak tam mdlosci? Ginekolog mi mowil, ze mdlosci sa przez to, ze jest sie glodnym, wiec pierwsze co, po przebudzeniu kazal mi cos zjesc a nie pic!

Caro, a widać jakieś zeby u Daniela? Ja też myślałam, że to zeby, ale jak już pisałam, moja zabkuje tylko w nocy i tylko w swoim łóżeczku ;)

Magmich, ale co ci się działo z oczami? Bo umknęło mi. Puchly?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam! My dzionek zaczęliśmy od 7. Amelka zasnęła a starszy zaczął rządzić. Młoda śpi juz dwie godzinki a ja wpadam do Was z kawą oczywiście :) Ja nadal średnio się czuję okropny katar... A dziś zamiaruje robić ogórasy choć zbiory slabe cos w tym roku ale kilka słoiczków będzie ;-) Może starszego dam mamie w końcu ma urlop to może pomóc;)

Natka dzięki ja też mam wrażenie że mój M. problemu nie widział ale rzeczywiscie jest lepiej jak odpusciłam.
Aschlee jak dzisiejsze zakupy?:)
Olaola udanej wizyty u rodziców, może tym razem Antoś nie będzie marudził . Daleko ich masz? Na pewno gdyby częsciej widywał się z dziadkami to takich reakcji by nie było. Moja Amelka osttanio nie dała sie wziąć na ręce teściowej ,bo się jej boi. Brawo ,w końcu ją wyczuła hihi :biggrin2:

Betula pod prawym i nad lewym okiem wyszły mi takie suche czerwone plamy (aż zmarszczki się pokazałyo_O) były napuchnięte i swędziały. Wyglądałam jak bym się z kimś biła. Wydaje mi się że pierwszy raz takie coś miałam na końcówce ciąży ale jakoś potem zeszło.

Ola też pomyślałam żebyś jakieś nagranie zrobiła.

Kamisia89 widzę że jesteś kolejną członkinią klubu "Super Teściowej".

Młoda zjadła obiadek (mintaj w warzywkach). Oj pałaszowała będziemy musieli porcje zwiększyć. Teraz siedzi i ogląda TV:):):) telemaniak a najlepsze są reklamy. To chyba prawda o tym zakodowanym przekazie bo dziecko patrzy jak zahipnotyzowane a jak się skończą to wraca do ciumkania zabawek.:-) :)

Betula mloda spi bo w koncu jej gwozdzie wyciagnelas z materacyka hihi
No ciekawe czy kiedys uda sie komus z nas spotkac na winko czy piwko
Kamisia trzymaj sie tam!
Aschlee kciuki za silna wole.
Carola biedna ale jeszcze ciut i wszystko minie mam nadzieje ze koncowka bedzie lepsza niz z Danielem.
Magmich moja tez za rybka szaleje! Nie nadazam z lyzeczka hehe
Ola milego weekendu
wiecej nie dam rady odp bo po 10 min moj szkrab juz kuka na mnie z oczami jak 5 zl

Magmich a ile dajesz małej na jedna porcje obiadku? ten maly sloiczek czy juz wieksze kupujesz? Taaak z pewnościa i ja dopisuje sie do klubu hehe.
Demolka dzieki! Oj byloby fajnie zrobić zlot mamusiek :-)

reklama
Hej u nas tez nocka w miare ok. Pobudka byla ok 4 i potem po 6. Rano gaworzyła, że ho ho i o wiele lepszy humorek miała niz wczoraj, a od godziny znów mam w domu marudera.
Miało być dzis piekne słonce i bezchmurne niebo, a tymczasem jest mżawka, "super" są te aplikacje w telefonie.
A gluten w formie kaszki już podajecie czy tylko warzywa, owoce i rybki? ;-)

Dobry pomysł z tym zlotem, ale chyba trzeba by było zrobić 2 spotkania-jedno na północy, a drugie na południu Polski he he
Ja akurat jestem na urlopie w Gdyni i z tego co pamietam to chyba magmich mieszka gdzies niedaleko...

Do góry