reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jenot u nas są przebieralnie rodzinne więc my chodziliśmy wszyscy do jednej (ja mąż i dzieć) i pilnowaliśmy szkraba na zmianę. Z tego co widziałam to dużo rodziców tak robiło.

witam sie ponownie..
u nad masakra na tym usg dzis ..maly tak krzyszal I sie szarpal ze usg nie czytelne ,za mc wizyta kontrolna i zdj rtg;o
ogolnie przerazily go male bobasy ;
teraz lezy frzeczny jakby nigdy nic:p
co do skarpetek nawet nie wiem jaki rozm mamy

wy narzekacie na tesciowe ,a ja niestety na wl mame(az serce peka)ale prawda jest taka ze nie lubi moje M. I jest zla gdy trzmam jego str. Gdy na niego jedzie. Przez to slucham jaka jestem zla bo powinnam trzyma jej strone
no I wyplakalam sie wam;o

Bettina ja na lato kupiłam małemu stopki, są cienkie i krótkie.
A tak poza to w Zara są fajnr skarpetki.

My też byliśmy na basenie kilka tyg temu i mały zadowolony.

NowaNatka nie przejmuj się, są gorsze, niestety.
Moja rodzicielka nawyzywała mnie i dzieci 2 dni temu, córka do teraz ma traumę :(

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Caro jak tak czytam co piszesz to włos się jeży przecież jesteś jej córką i nie ważne co by się działo matka zawsze wspiera dzieci.

Caro no ja pominelam u mnie pikantne szczegoly,ale wyzywana jestem codziennie(mieszkamy obok siebie , dom ala blizniak)
a gdy widziala raz ze poplakalam sie przez nia wysmiala mnie . Wiesz Caro rozumiem Cie doskonale

reklama
Karmilam po kapieli Olafa i unelam :/

Carolajna mówisz jak mój mąż o swojej mamie... Ech... Ja tego nie rozumiem (mojej teściowej) po latach wiem jaka ona jest i już nawet o niej rozmawiać nie chce.

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry