reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Pod Bydgoszczą mieszkam ale jak się sprężę to 2,5h i jestem w Gdyni.

Kamisia mała zjada pół do 3/4 małego słoiczka ale już zaopatrzyłam się w większy;). Kaszkę glutenową podaję albo z wieczornym mlekiem albo dodaje do obiadku.

Z tego co pamietam to wiekszosc ostatnio opowiedziala sie za spotkaniem w Warszawie :D

Do moich rodzicow mam 60 km, niby niedaleko, ale trasa jest kiepska, bo to wyjazdowka z Warszawy, w piatek zwykle sa korki, poza tym remonty na drogach i przewaznie jedziemy ponad 2 h :/

Antek babcie tesciowa lubi, ale z tego to akurat sie ciesze, bo gdyby jej nie lubil, to pewnie sluchala bym komentarzy, ze dzikusa wychowuje. A tak, to slysze, ze jaki on faaajny, ciagle sie usmiecha i gada. Ale oczywiscie jest, ze po tatusiu (czyli synusiu) taki radosny i zawsze u ojca na rekach najlepiej albo nie mozesz sie chyba doczekac az Twoj tatus wroci? tak jakby ze mna mu bylo zle... ehhh

Beemik a Ty skad dokladnie jestes? Ja w przyszla sobote bede w Krynicy, a to jakies 100 km chyb od Gdyni :D

Ola a ty jak jedziesz do mamy to nie czujesz się jakbyś była trochę na urlopie od dorosłości? ?ja tak mam ☺Mówię wtedy do Misi,że teraz to ja jestem ukochaną córeczką :)
U nas dziś pobudka o 4:00 i opowieści takie że ho ho! Teraz próbuję ją uśpić ale przed chwilą ppsmarowalam żelem i widzę, że humorek bardziej do tańca niż do spania :)a ja dziś bardzo do spania!

No moja też dzisiaj nie raczy zafundować sobie dwugodzinnej drzemki i tylko na ręce chce i okolice zwiedzać nosz kurcze sobie wymyśliła.

Beemik daj spokój z nadrabianiem, lepiej bądź na bieżąco i się udzielaj :)

Kama ok pół roku jest duży skok rozwojowy i dlatego dziecko może chce więcej cycać, zamawia tez więcej mleka. Fachowcem nie jestem ale tak piszą dziewczyny na innym forum

Aschlee jak rano Hania laduje ze mną w łóżku to tez się do mnie przykleja. Wczoraj dla odmiany odwróciła się do mnie plecami to już tak inaczej, pusto wręcz ;)

Mag_dzik u dzieci kp to ponoć nawet 2 tygodnie bez kupy są normalne jeżeli nie płaczą itp :o

Magmich mówisz ze upały mają wrócić? Nie oglądałam ostatnio pogody to mnie zaskoczylas

Ola podejrzewam ze każda matka przeżywa katusze jak dziecko płacze. Ja to się boje ze w końcu te wszystkie specyfiki mogą jej zaszkodzić? Ale co robić jak zanosi się od płaczu i nic nie pomaga?

Jakie rozmiary skarpet kupujecie? Te co mamy są juz za małe a te co na długość są ok to szerokie strasznie, wygląda jakbym jej worki na stopy na ciągnęła

Co do wyjścia ze spotkania w stanie upojenia to chyba kilka osób nie pijących by się znalazło ;)

Ola w którym kierunku pod Warszawę jedziecie? Może gdzieś blisko mnie ;)

Siedziałam sobie na ławce na osiedlu i nagle podchodzi do mnie splakany chłopiec ze brat go zostawił i się zgubił :o na szczęście brat się znalazł, odprowadzilam ich do bloku. Rodzice powinni uważać jak wypuszczają samych takie dzieci :/

Kamaa, super z basenem. Tez planujemy.

Antonio posmakowal dzis marcheweczki. Pierw szok, potem scisniete ustka a potem na koniec sie smial.

reklama
Ja skarpetki 18 kupuję,ale moja stópki po tacie a tata 48 rozmiar więc na bogato!
Kama, my też chcemy na basen -jedyne co mnie przeraża to jak ja będę się przebierala w jedną i w drugą stronę to gdzie dziecioł wtedy? Takie pytanie techniczne blondynki?

Do góry