Beemik daj spokój z nadrabianiem, lepiej bądź na bieżąco i się udzielaj
Kama ok pół roku jest duży skok rozwojowy i dlatego dziecko może chce więcej cycać, zamawia tez więcej mleka. Fachowcem nie jestem ale tak piszą dziewczyny na innym forum
Aschlee jak rano Hania laduje ze mną w łóżku to tez się do mnie przykleja. Wczoraj dla odmiany odwróciła się do mnie plecami to już tak inaczej, pusto wręcz
Mag_dzik u dzieci kp to ponoć nawet 2 tygodnie bez kupy są normalne jeżeli nie płaczą itp
Magmich mówisz ze upały mają wrócić? Nie oglądałam ostatnio pogody to mnie zaskoczylas
Ola podejrzewam ze każda matka przeżywa katusze jak dziecko płacze. Ja to się boje ze w końcu te wszystkie specyfiki mogą jej zaszkodzić? Ale co robić jak zanosi się od płaczu i nic nie pomaga?
Jakie rozmiary skarpet kupujecie? Te co mamy są juz za małe a te co na długość są ok to szerokie strasznie, wygląda jakbym jej worki na stopy na ciągnęła
Co do wyjścia ze spotkania w stanie upojenia to chyba kilka osób nie pijących by się znalazło
Ola w którym kierunku pod Warszawę jedziecie? Może gdzieś blisko mnie
Siedziałam sobie na ławce na osiedlu i nagle podchodzi do mnie splakany chłopiec ze brat go zostawił i się zgubił
na szczęście brat się znalazł, odprowadzilam ich do bloku. Rodzice powinni uważać jak wypuszczają samych takie dzieci :/