reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Pod Bydgoszczą mieszkam ale jak się sprężę to 2,5h i jestem w Gdyni.

Kamisia mała zjada pół do 3/4 małego słoiczka ale już zaopatrzyłam się w większy;). Kaszkę glutenową podaję albo z wieczornym mlekiem albo dodaje do obiadku.

Z tego co pamietam to wiekszosc ostatnio opowiedziala sie za spotkaniem w Warszawie :D

Do moich rodzicow mam 60 km, niby niedaleko, ale trasa jest kiepska, bo to wyjazdowka z Warszawy, w piatek zwykle sa korki, poza tym remonty na drogach i przewaznie jedziemy ponad 2 h :/

Antek babcie tesciowa lubi, ale z tego to akurat sie ciesze, bo gdyby jej nie lubil, to pewnie sluchala bym komentarzy, ze dzikusa wychowuje. A tak, to slysze, ze jaki on faaajny, ciagle sie usmiecha i gada. Ale oczywiscie jest, ze po tatusiu (czyli synusiu) taki radosny i zawsze u ojca na rekach najlepiej albo nie mozesz sie chyba doczekac az Twoj tatus wroci? tak jakby ze mna mu bylo zle... ehhh

Beemik a Ty skad dokladnie jestes? Ja w przyszla sobote bede w Krynicy, a to jakies 100 km chyb od Gdyni :D

Ola a ty jak jedziesz do mamy to nie czujesz się jakbyś była trochę na urlopie od dorosłości? ?ja tak mam ☺Mówię wtedy do Misi,że teraz to ja jestem ukochaną córeczką :)
U nas dziś pobudka o 4:00 i opowieści takie że ho ho! Teraz próbuję ją uśpić ale przed chwilą ppsmarowalam żelem i widzę, że humorek bardziej do tańca niż do spania :)a ja dziś bardzo do spania!

No moja też dzisiaj nie raczy zafundować sobie dwugodzinnej drzemki i tylko na ręce chce i okolice zwiedzać nosz kurcze sobie wymyśliła.

Beemik daj spokój z nadrabianiem, lepiej bądź na bieżąco i się udzielaj :)

Kama ok pół roku jest duży skok rozwojowy i dlatego dziecko może chce więcej cycać, zamawia tez więcej mleka. Fachowcem nie jestem ale tak piszą dziewczyny na innym forum

Aschlee jak rano Hania laduje ze mną w łóżku to tez się do mnie przykleja. Wczoraj dla odmiany odwróciła się do mnie plecami to już tak inaczej, pusto wręcz ;)

Mag_dzik u dzieci kp to ponoć nawet 2 tygodnie bez kupy są normalne jeżeli nie płaczą itp :o

Magmich mówisz ze upały mają wrócić? Nie oglądałam ostatnio pogody to mnie zaskoczylas

Ola podejrzewam ze każda matka przeżywa katusze jak dziecko płacze. Ja to się boje ze w końcu te wszystkie specyfiki mogą jej zaszkodzić? Ale co robić jak zanosi się od płaczu i nic nie pomaga?

Jakie rozmiary skarpet kupujecie? Te co mamy są juz za małe a te co na długość są ok to szerokie strasznie, wygląda jakbym jej worki na stopy na ciągnęła

Co do wyjścia ze spotkania w stanie upojenia to chyba kilka osób nie pijących by się znalazło ;)

Ola w którym kierunku pod Warszawę jedziecie? Może gdzieś blisko mnie ;)

Siedziałam sobie na ławce na osiedlu i nagle podchodzi do mnie splakany chłopiec ze brat go zostawił i się zgubił :o na szczęście brat się znalazł, odprowadzilam ich do bloku. Rodzice powinni uważać jak wypuszczają samych takie dzieci :/

Kamaa, super z basenem. Tez planujemy.

Antonio posmakowal dzis marcheweczki. Pierw szok, potem scisniete ustka a potem na koniec sie smial.

reklama
Ja skarpetki 18 kupuję,ale moja stópki po tacie a tata 48 rozmiar więc na bogato!
Kama, my też chcemy na basen -jedyne co mnie przeraża to jak ja będę się przebierala w jedną i w drugą stronę to gdzie dziecioł wtedy? Takie pytanie techniczne blondynki?

Do góry