reklama
betula
Fanka BB :)
bettina, co uzywasz na zabkowanie? jakiej masci? moja wczoraj po odlozeniu do lozeczka ryczala jak bobr, po czym po dentinoxie zasnela w 3 minuty i spala od 20:30 do 6:30 Pobudki miala 3 na zasadzie "pojojcze chwile i pojde spac", nawet nie trzeba bylo do niej podchodzic, bo po 4 steknieciach szla spac.
w dzien w ogole bym jej nie podejrzewala o zabkowanie, ale chyba po prostu masuje sobie dziasla caly czas, bo caly czas cos gryzie...
jezu, jakie mam dzisiaj pogodne dziecko
w dzien w ogole bym jej nie podejrzewala o zabkowanie, ale chyba po prostu masuje sobie dziasla caly czas, bo caly czas cos gryzie...
jezu, jakie mam dzisiaj pogodne dziecko
Ostatnia edycja:
betula
magmich, moze na biwak mnie chcialas zaprosic
nowanatka, no mozliwe, bo ja tez cos dzisiaj w lepszym nastroju
nowanatka, no mozliwe, bo ja tez cos dzisiaj w lepszym nastroju
PaniAg
Ja juz nie wiem co z moim Marudkiem. Nie wiem czy jutro brac spacerowke czy dalej gondole z podparciem bo na to samo wychodzi. Nawet w spacerowce gorzej,bo jak cos to gorzej go wyciagnac.
A zamkniety watek no nie wiem, az chce sie napisac,ze dla udzielajacych sie ale wypadaloby wszystkie. A czy potem mozna ewentualnie kogos dodac?
A zamkniety watek no nie wiem, az chce sie napisac,ze dla udzielajacych sie ale wypadaloby wszystkie. A czy potem mozna ewentualnie kogos dodac?
PaniAg oczywiscie potem mozna dadac kolejne osoby
Ola serio?? Az zaraz zerkne bo tez go uzywam [emoji15]
Ciekawe co u Magdy z uk.Bardzo dawno jej nie bylo u nas :/
U nas taki upal ze wytrzymac nie idzieBylysmy nad jeziorkiem kolo domu troche sie popluskac...plus taki ze moze te pajaki to slonce wyjara [emoji23]
Ola serio?? Az zaraz zerkne bo tez go uzywam [emoji15]
Ciekawe co u Magdy z uk.Bardzo dawno jej nie bylo u nas :/
U nas taki upal ze wytrzymac nie idzieBylysmy nad jeziorkiem kolo domu troche sie popluskac...plus taki ze moze te pajaki to slonce wyjara [emoji23]
reklama