reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

witaj spowrotem Jenot;)my dzis na obiad brokuly mielismy podeszly nawet;)

Ola bo z tym skisnieciem mialo wyjsc tak z nutka humorku Hehe

reklama
U nas banan też nie podchodzi chyba najlepiej smakuje jej Hipp -oczywiście wiedziała co wybrać -najdroższe!
Dziewczyny jak długo wasze dzieciaki potrafią się bawić same? ?Misia jak była młodsza -bawiła się sama nawet godzinę a teraz nie wiem czy ma skok czy co to jest ale 5 minut nie chce sama siedzieć. Właśnie się wpatruje we mnie jak jem arbuza! !mniam :)

Ola, ale ześ pojecha z sedesem, pękam !!! Hahahah

Też mam wrażenie ze mam nowe fajne koleżanki! Uwielbiam BB:D

Ja do koła nielubianych tesciowych sie nie zapisuje,bo moja jest fajna xD

ząbkowanie - wersja hard :confused2: nic nie pomaga, od powrotu od lekarza, czyli prawie 2 godziny płacz non stop, jak wezmę ją w pozycji do usypiania to krzyk jakby ją ktoś ze skóry obdzierał i wygina się, że ciężko ją utrzymać. :confused2: Przytargałam wózek i zasnęła, mam nadzieję, że nie na 15 minut :confused2:

Jenot witaj ponownie. :) Hipp najdroższy ale i najlepszy. Jak czytam składy niektórych słoiczków to aż za głowę się łapię. :baffled:

My zjadlysmy obiadek indyk z ziemniakami i kalafiorem

Na deser kiwi z bananem

Jak na razie nie bylo dania ktore by nie smakowalo najmniej brokol ale i tak zjadla

Magmich jeszcze nie :( jak tylko dostane info dam znac.
A gdyby adminka pytala o nicki to kto ma miec dostep? Wszystkie nasze lutowe Mamusie?

Bettina a ty widzisz te ząbki? Co lekarz zalecił? ?matko jak nie brzuszek to ząbek -pamiętacie, żebyśmy tak przeżywały??ja sobie nie przypominam -na pewno byłam grzeczna i sama się bawiłam cały czas!

Bettina a co lekarz powiedział? Poradził coś?

PaniAg moja teściowa też do najgorszych nie należy ale okropna z niej gaduła i opowiada o ludziach których nie znam i czasami zdarza jej się "dobrze radzić" Rada numer jeden którą usłyszałam jak L. była mała żeby wspomóc apetyt mam jej podać surowe jajko:szok:. Po tym tekście powiedziałam sobie że dzieci z teściową nie zostawię.

Edit:
Jenot tak oczywiście zapytaj rodzinkę;)

Edit 2:
Właśnie dziewczyny jak robimy z zamkniętym, kogo podajemy?

reklama
aschle chyba wszystkie lutowe mamy ;) gdyby ktoras chciala sie odezwac po czasie nie bedzie;)

wiem ze truje wam z tymi owocami ,ale ze mnie juz taki Truciciel;) chce zaczac podawac owoce od pon tylko dawac owoc zamiast warzyw czy dodatkowo?skoro on dopiero poznaje smaki..eh

my dzis zaliczylismy dwa spacerki I zrobilam tak jak PaniAg pisze na polsiedzaco jechal I nie musialam go nosic SUKCES!;)

Do góry