reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Jenot witam ponownie i mamy nadziej że zamiast czytać z ukrycia "pogadasz" z nami bo to fajna sprawa. Ja normalnie czuję jakbym zyskała grono fajnych koleżanek które do tego rozumieją mnie jak nikt inny.

Ola właśnie o takich kobietach pisałam wrr.... Szkoda że moja nie robi podkówki by odstraszyć, muszę ją przećwiczyć;)

reklama
Magmich dzięki :) z przyjemnością z wami pogadam :)
Msia ma ogromny problem z obcymi i nie
tylko obcymi. Generalnie jest tak, że z nikim nie zostanie nawet 5 minut a o braniu jej na ręce nie ma mowy --odstrasza taką syreną,że tylko czekam aż zjawi się kiedyś straż pożarna Liczę się tylko ja i jej tata. Bardzo często z nią wyjeżdżamy i dużo ludzi nas odwiedza i nigdy nie miałam problemu z tym, żeby ktoś ją ponosił, dlatego komentarze typu "na własne życzenie masz dzikusa "powodują u mnie szał i też mam ochotę włączyć syrenę:)oczywiście, nie muszę wam mówić czyje komentarze -Ola na pewno zrozumie ;)

Jenot witaj w naszym zacnym gronie :D i witaj w klubie "nie lubimy tesciowej" :D a powaznie to mam nadzieje, ze bedziesz dawala co tam u Was, chociaz raz na jakis czas :)

Magmich a Ty lubisz robic do "brudnego" sedesu? :D haha

Ostatnia edycja:
Jenot i zeby bylo sprawiedliwie - bo Ty o nas wiesz wszystko, np. chwalilysmy sie tu jak ktora ma na imie i ile ma lat- Twoja kolej :D

Ola hehe no nie lubię.:)

Właśnie zaliczyliśmy deser i już wiem że banan bynajmniej ten ze słoiczka nie będzie przysmakiem Eri. Ona woli konkret jakiś indyczek albo łosoś. Tak kusi mnie żeby jej dać do pociumkania chrupkę kukurydzianą.

reklama
Do góry