reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

PaniAg, moi znajomi maja córę, która w gondoli tez nie chce jezdzic, wiec zawsze zabieraja na spacer jaśka (poduszke) i jak strasznie sie mloda awanturuje, to sadzaja ja pollezaco, oparta o ta poduszke - mloda wszystko widzi i jest po krzyku. nie sprawdzi sie to w przypadku Antka?

o w morde, a ja kupilam dentinox, bo ktoras go tu polecala :)
z drugiej strony przy tak minimalnej ilosci zelu, jaki Hance wczoraj nalozylam, jest mozliwe, ze spala tak przez etanol?

w sumie tego etanolu w dentinoxie nie tak malo:
150 mg wyciągu z rumianku - Chamomillae tinctura, do ekstrakcji wykorzystuje się 70% v/v etanol, zawartość etanolu w produkcie max. 9,5%,

Ostatnia edycja:
reklama
Wogole jestem nie reformowalna zapasy dla malej mam jak na wojne ale pojechalam po dywan i mowie wejde do dm i co patrze kaszka stracciatella...lapy tak swierzbily ze 10 razy odchodzilam a w koncu i tak kupilam plus 3 nowe sloiczki z humany bo zupka byla a zupki ze sloika jeszcze nie jadla,sliwek tez nie i mieszanki kalafiora z brokulem z wolowinka i ziemniakami tez [emoji23]

Aschlee szalona jestes :D

Nie sadze zeby ten dentinox mial wplyw na sen dzieci. Lek ten, zawiera 9,5% etanolu na cala tubke żelu, czyli jakiś 1g na 10g, to cos jak łyk piwa na cala te tubke ;)

Co do wątku zamkniętego to ja bym była za tym, aby byly tylko te osoby, ktore sie udzielaja, a jesli ktoras bedzie chciala doloaczyc, to zawsze moze napisac do ktorejs z nas wiadomosc prywatna. Ale ja sie dostosuje :)

Ola bo ze mnana zakupy powinien chodzic ktos kto czasem strzelilby mnie w potylice na opamietanie :D

Lyk piwa powiadasz.....mmmmm napilabym sie nawet tego lyka ;) czyli co cala tubka na raz? [emoji23]
A tak serio to mysle ze to nie moze bycszkodliwe dla dzieciaczkow bo nikt by tego nie dopuscil dosprzedarzy.Jeszcze bez recepty :tak:

Aschlee to przestań wypuszczać się sama na zakupy:)

JA poleciałam do biedronki i wróciłam z 2 paczkami chrupek (że niby dla L.) już połowę jednej zjadłam;)

Dziewczyny, ale są jakieś chrupki dla takich maluszków? Bo Carolajna kiedyś pisała. ..ciekawa jestem jakby Misia zareagowała bo ja uwielbiam wszystko co chrupie nawet w drsperacji jajko w skorupce mnie kusi ;)

Aschlee Ty mi bys sie przydala na zakupach, bo ja nigdy nie potrafie sie na nic zdecydowac i na wszystko mi szkoda pieniedzy :D Jedynie przez internet jak mnie tu kusicie zabawkami to wpadam w jakis amok i kupuje :D

Betula haha ta Twoja Hania to niezly cwaniak :D

Jenot ja spotkalam sie tylko z chrupkami HIPP od 7. mż bodajże :)

Magmich a co Ty chrupiesz dobrego?? :)

reklama
Betula, mam jaśka i rozek i sto razy to lepsze niz spacerowka. Szelki jednak uwieraja a i tak sie zsuwał.
Drugi spacer byl w gondoli, z poduszka, jechal jak lord do babci (tesciowej)
Nawet go ululała na tarasie.

Takze spacerowka jeszcze poczeka.

Ola, ja tez czesto czegos nie kupie,bo mysle po co mi, a szkoda kasy...Ale jak mam tak dluzej to potem jak ostatnio 3oo stowki polecialy na zakupach on line hihihi xD

Aschlee, ale rozpieszczasz smakami swoja niuńke. Też dzis zaszłam do rossmana po mleko i skusilam sie na dwa sloiczki. Mialam czekac jeszcze miesiac. Ale doszlam do wniosku,ze mam duze dziecko,ktore moze juz by chcialo cos oprocz mleka. Nadal je srednio 15o mll. Ale na 5 posilkow to serio srednio bo bywa 7o, 2oo, i 1oo.

Polozylam Bobasa i lezy w lozeczku. Uwaga: Sam sie przkryl. Trzyma szczebelek i patrzy na nieruchoma karuzelke;)

Ostatnia edycja:
Do góry